home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Átadtuk a nyereményeket
(tv.)
2006.08.30.
LXI. évf. 35. szám
Átadtuk a nyereményeket

Szabadkán, a Csikós Béla utcai ház udvarában: Rác Gyöngyike és édesanyja a kombinált villany- és gáztűzhellyelA Hét Nap nyári tárgysorsjátékának sorsolását augusztus 16-án ejtettük meg a Szabadkai Rádió élő műsorában. A napokban két szerencsés nyerteshez is kézbesítettük a nyereményeket. A...

Szabadkán, a Csikós Béla utcai ház udvarában: Rác Gyöngyike és édesanyja a kombinált villany- és gáztűzhellyel

A Hét Nap nyári tárgysorsjátékának sorsolását augusztus 16-án ejtettük meg a Szabadkai Rádió élő műsorában. A napokban két szerencsés nyerteshez is kézbesítettük a nyereményeket. A szabadkai CimGas ajándékának, a kombinált villany- és gáztűzhelynek a nyertese Rác Gyöngyike volt. Az ajándék jó helyre került, hiszen a többtagú család hasznosan fel tudja majd használni a kombinált tűzhelyt. A nyereményt a CimGas munkatársai szállították el a nyertesnek. A TeleShop adománya, a Rovus Aqua Power vízszűrős porszívó Kelebiára Burány Irénhez került. A készüléket személyesen Gajdács Rudolf, a TeleShop tulajdonosa adta át. A nyeremény meglepetésként érte Burány Irént, hiszen lánya, Zsuzsa, a tudta nélkül adta fel a nyereményszelvényt. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..