Átadták a wellnessközpontot Adán
Zséli Ágnes
2022.03.23.
LXXVII. évf. 12. szám
Átadták a wellnessközpontot Adán

Új wellnessközponttal gazdagodott az adai rekreációs központ. A létesítmény ünnepi megnyitóján jelen volt Igor Mirović tartományi kormányfő.

A huszonnégy hónap alatt kiépített új wellnessközpont többszintes létesítmény, melynek alapterülete a teraszokkal együtt mintegy 2800 négyzetméter. A mellette lévő termálkútból 61 Celsius-fokos termálvíz nyerhető. A fürdőépületben egy-egy relax-, élmény- és gyermekmedencét alakítottak ki. A medencék mellett finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő, valamint gyermeksarok, kávézók és ajándékbolt is várja a rekreálni, pihenni vágyókat.

Az Adica Sport- és Üdültetési Központ részét alkotó új létesítmény beruházását Ada Község Önkormányzata, valamint a tartományi kormány finanszírozta. Igor Mirović tartományi kormányfő elmondta, a beruházási összköltséghez Ada Község nagyobb összeggel járult hozzá, mely mintegy 437 millió dinárt tesz ki. Hozzátette, a tartományi kormány a termálkút, valamint a közlekedési infrastruktúra, pontosabban a bekötőút, a parkoló, valamint a komplexum kommunális felszerelését támogatta anyagilag, ez mintegy 106 millió dinárt tesz ki, tehát a tervet közös erővel sikerült megvalósítani.

— Az idegenforgalmi fejlesztéseket illetően a megnyitó napja Ada Község számára történelmi pillanat — mondta Bilicki Zoltán, Ada polgármestere. — Úgy gondolom, Ada községnek az elmúlt évek, évtizedek után egy nagyot kellett lépnie a turisztikai beruházások terén, hogy megpróbáljuk megőrizni vezető szerepünket a turizmusban, a régióban. Már az idei évre vannak aláírt fejlesztési szerződéseink, melyek a turizmusra összpontosulnak, és mindenki biztos lehet benne, hogy két éven belül turisztikai kapacitásaink és lehetőségeink a pillanatnyinál is még sokkal fejlettebbek és modernebbek lesznek.

Az új wellnessközpont körülbelül 250 vendéget tud egy időben befogadni.

Fényképezte: Zséli Ágnes

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Kampányrendezvények rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..