home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Átadta a támogató aláírásokat a Szerb Haladó Párt és a Szerbiai Szocialista Párt
2022.02.17.
LXXVII. évf. 7. szám
Átadta a támogató aláírásokat a Szerb Haladó Párt és a Szerbiai Szocialista Párt

Átadta a köztársasági jelöltlista állításához szükséges támogató aláírásokat a Szerb Haladó Párt és a Szerbiai Szocialista Párt

Az Aleksandar Vučić — Együtt mindent elérhetünk nevű listát több mint 50 000 polgár támogatta. A lista átadására érkező delegáció élén Ana Brnabić, a párt alelnöke haladt, de jelen volt még Danica Grujičić is, aki az SZHP köztársági parlamenti listájának élén szerepel.

A Szerbiai Szocialista Párt is átadta a választási bizottságnak a köztársasági parlamenti választási listáját, valamint a belgrádi önkormányzatit is.

Több mint 20 000 aláírást gyűjtöttek össze köztársasági szinten. A listát a koalíciós partnereikkel közösen állították össze. A listavezető Ivica Dačić.


Fotók: FoNet

Források: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..