home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Április 3-ra írta ki a választásokat Áder
(MTI)
2022.01.11.
LXXVII. évf. 1. szám
Április 3-ra írta ki a választásokat Áder

Április 3-án lesz az országgyűlési választás és a gyermekvédelmi népszavazás Magyarországon.

Áder János magyar köztársasági elnök írta ki a voksolásokat. 32 évvel ezelőtt, az első szabad választások eredményeként Magyarország független, demokratikus ország lett. Köszönet mindazoknak, akik a nemzet újjáépítésében részt vettek. Az idei esztendőben Magyarország választójoggal rendelkező polgárai immár kilencedik alkalommal szabadon dönthetnek arról, hogy kikre bízzák közös ügyeink intézését - írta a közleményében a magyar köztársasági elnök. A voksoláson a határon túli magyar állampolgárok is részt vehetnek, levélszavazat formájában. Ehhez azonban regisztrálniuk kell. Minden ezzel kapcsolatos bővebb információ megtalálható a választás.hu internetes oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..