home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
„Zsiráfnyakú” egyetemista nap a szegedi múzeumokban
2015.10.22.
LXX. évf. 42. szám
„Zsiráfnyakú” egyetemista nap a szegedi múzeumokban

Őszi egyetemista napot tartanak a szegedi múzeumokban: október 27-én, kedden egy zsiráfnyak hosszáért, 240 forintért nézhetik meg a hallgatók a Móra Ferenc Múzeumot, a Kass Galériát és a Fekete házat. A kedvezmény mellett ajándék tárlatvezetések is várják az egyetemistákat.

Egy zsiráfnyak hosszáért lehet kiállításokat nézni Szegeden október 27-én, kedden: az egyetemistákat várja ezzel a különleges eseménnyel a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria. Az őszi egyetemista nap keretében 240 forintért válthatnak belépőt az érvényes diákigazolvánnyal érkező hallgatók – pont annyiért, amilyen hosszú egy zsiráf nyaka.

A résztvevőket a Móra-múzeumban az Afrika-kiállítás várja, ahol két zsiráf is látható, e mellett izgalmas kalandokat ígér a kis herceg-tárlat is. A Fekete házban Karinthy Frigyes és az enteriőr kiállítás, a Kass Galériában pedig az Aba-Novák és a Kass János tárlatok látogathatóak kedvezményesen 10 és 18 óra között. Emellett ajándék tárlatvezetésekbe is bekapcsolódhatnak az egyetemisták a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban, a tárlatvezetések részletes beosztása a Móra-múzeum honlapján olvasható.


Fotó: Révész Róbert

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..