home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zséda szabadon kísérletezett zenei téren
MTVA
2021.06.08.
LXXVI. évf. 22. szám
Zséda szabadon kísérletezett zenei téren

Nem volt benne megfelelési vágy – mesélte Zséda legújabb albumán hallható dalainkat születése kapcsán az M2 Petőfi TV-n, ahol azt is elárulta: milyen volt életében először szembesülni a színpadról egy stadionnyi emberrel.

Három évvel ezelőtt kezdte el készíteni Zséda az új lemezt, amelybe nagyon sok energiát fektetett. Ez az erő lendítette őt túl az elmúlt másfél év nehézségein, amely zenei téren egyfajta lazaságot is biztosított számára. „Szabadon lehetett kísérletezni, ha jól sikerült egy dal, akkor megtartottuk, ha nem, akkor más irányba mentünk el, és ez adott egyfajta szabadságot. Olyan dalok születhettek, amelyek az életemet, zenei világomat is tovább vitték” – mesélte az énekesnő az Én Vagyok Itt! műsorvezetőinek, Koltay Annának és Fodor Imrének.

Zséda új lemeze dalait egy koncerten is megmutatja, de egy másik, nagyszabású produkció keretén belül is láthatják őt a nézők. Az énekesnő ugyanis – olyan sztárok társaságban, mint Szulák Andrea, Radics Gigi, Csonka András, Vastag Csaba, Heincz Gábor Biga vagy Király Viktor – a legnagyobb Hungária slágereket adja majd elő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy látványos koncert show keretében. A felkérésre Zséda rögtön igent mondott, hiszen óriási hatással volt rá a Hungária együttes.

„A Cotton Club Singers tagjaként vokáloztam a zenekar Népstadionban rendezett koncertjén. Ekkor szembesültem életemben először egy ekkora tömeggel, az ottani miliő rendkívül nagy hatással volt rám” – mesélte a közmédia műsorában az énekesnő. A beszélgetés, amelyben Zséda részleteket is elárul a Csókkirályról, IDE kattintva 60 napig újranézhető a MédiaKlikk oldalán.

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..