home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
„Zöld” piknik — újratervezéssel
Martinek Imre
2021.06.13.
LXXVI. évf. 23. szám
„Zöld” piknik — újratervezéssel

A hatékony csapat- és közösségépítések forgatókönyvében a közös étkezéseknek is van egy-két jelentős fejezete. A torontálvásárhelyi „zöldekében” (teljes nevükön: Debelyacsa — a Természet Szolgálatában Környezetvédelmi és Fejlesztési Egyesület) mindenképp. A vezetőség és a tagság legutóbb napisten hava (a gyengébbek kedvéért: június) második szombatjának delelőjén találkozott egymással településü(n)k vásárterén. Ezúttal csupán társalgási céllal, vagyis az idei szezonban végzett aktivitásaik sikerességét megünneplendő.

Egyébként az élő környezet védelmét, illetve annak újraépítését konkrét munkaakciókkal is erősítő, helyi civil szervezet a küszöbön álló nyári hónapok alatt sem tervez tétlenül ülni: a parkba, az útszegélyek martjára… kiültetett facsemeték periodikus meglocsolását, illetve egy-egy kritikusabb terület hulladékmentesítését célzó következő akciói egyikébe-másikába bárki bekapcsolódhat. Nemtől és kortól függetlenül.

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..