home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Zlatibor Lončarral egyeztetett Kásler Miklós
2021.02.02.
LXXVI. évf. 4. szám
Zlatibor Lončarral egyeztetett Kásler Miklós

Telefonon egyeztetett egymással Kásler Miklós, a magyarországi emberi erőforrások minisztere és Zlatibor Lončar, a szerbiai egészségügyi tárca vezetője.

Hétfőn délelőtt a két miniszter megosztotta egymással a koronavírus elleni küzdelemben szerzett tapasztalataikat és hazájuk aktuális adatait – derül ki a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) közleményéből. Zlatibor Lončar elmondta: a szerb adatok szinte megegyeznek a magyar átlaggal, és nem terveznek enyhíteni az általános korlátozásokon, nehogy az eddigi intézkedések hiábavalóak legyenek. A szerb miniszter arról is tájékoztatta a magyar tárcavezetőt, hogy egyeztetés alatt van az orosz vakcina Belgrádban történő gyártása. A vakcinációval kapcsolatban kiemelte, hogy egyre többen igénylik az oltást Szerbiában is. A beszélgetés végén a két fél megállapodott, hogy a járványhelyzet végéig heti rendszerességgel egyeztetnek egymással a koronavírus-járvány elleni védekezés legfontosabb fejleményeiről.

(Forrás: kormany.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..