home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Zentán mindenki mehet oviba, Szabadkán nem
Pannon RTV
2021.01.14.
LXXVI. évf. 2. szám
Zentán mindenki mehet oviba, Szabadkán nem

Hétfőtől munkáltatói igazolás nélkül lehet vinni a gyerekeket óvodába Zentán. Ezzel szemben Szabadkán 18-át követően is kötelező felmutatni igazolást arról, hogy mindkét szülő munkaviszonyban van, és feladatait nem tudja otthonról elvégezni.

A zentai Hófehérke Iskoláskor Előtti Intézmény minden épületében várják a kicsiket. A szülők továbbra sem mehetnek be az intézménybe, az óvónők az ajtóban veszik át a gyerekeket.

Szabadkán továbbra is rendkívüli helyzet van érvényben, erre hivatkozva korlátozzák az óvodák működését. Emellett fontos, hogy azoknak a gyerekeknek, akik téli szüneten voltak, a hétfői visszatéréskor orvosi igazolást kell felmutatniuk arról, hogy egészségesek. Az igazolás nem lehet régebbi hét napnál.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..