home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Zentán és Csókán: folytatás következik
(Tha)
2004.10.13.
LIX. évf. 41. szám

Csókán a korelnök, ÁROK József vezetésével tartotta meg alakuló ülését a 25 tagú, új képviselő-testület. A tanácsnokok mandátumának hitelesítése és az eskütétel után azonban félbeszakították az ülést, és folytatását a jövő péntekre, október 15-ére halasztották. Hasonló forgatókönyv szerint zajlott l...

Csókán a korelnök, ÁROK József vezetésével tartotta meg alakuló ülését a 25 tagú, új képviselő-testület. A tanácsnokok mandátumának hitelesítése és az eskütétel után azonban félbeszakították az ülést, és folytatását a jövő péntekre, október 15-ére halasztották.
Hasonló forgatókönyv szerint zajlott le Zentán is a községi képviselő-testület alakuló ülése. A legidősebb tanácsnok, BÖRÖCZ József elnökölt, hitelesítették a 29 mandátumot, megtörtént az eskütétel, majd megállapodtak abban, hogy a folytatás október 25-ére várható.
Ez mindkét községben nyilvánvalóan azért történt, mert az összejövetel kezdetéig nem sikerült megállapodniuk a hatalom közelébe jutott pártoknak a lehetséges koalíciókról és a tisztségek elosztásáról.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..