home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Zentai siker az emléktornán
Tóth Tibor
2016.03.02.
LXXI. évf. 9. szám
Zentai siker az emléktornán

A tóthfalusi Olimpia Sportklub szervezésében szombaton tartották meg a 16. Lékó János kispályás labdarúgó emléktornát. A magyarkanizsai Gyógyfürdő sportcsarnokában hat, 2003-2004-es korosztályú csapat mérkőzött meg.

A végső győzelmet a Zenta szerezte meg, miután a döntőben 2:0-ra nyert a tóthfalusi Nyers István Labdarúgó Akadémia ellen. A harmadik helyért játszott mérkőzésen a Horgos 1911 ugyanilyen arányban győzte le a moholi Bácskát, az ötödik helyért pedig a magyarkanizsai Potisje  4:1 arányban múlta felül az adorjáni Tisza együttesét. A torna legjobb kapusa Hatala Dominik lett a Potisje csapatából, a legjobb játékos Bosnyák Martin a Horgosból, a gólkirályi címen pedig három zentai játékos, Csorba Martin, Kovács Ádám és Fodor Dávid osztoztak, mindannyian 3-3 gólt értek el.
























Kattintson az alábbi képre, és olvassa el a szerző adatlapját is:
Tóth Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..