home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zentai siker
(Tha)
2022.05.14.
LXXVII. évf. 19. szám
Zentai siker

Megtartották az Énekelt Versek XXVI. Zentai Fesztiválját. A rendezvény idei díszvendége Bíró Tímea Sinkó-díjas költő, újságíró volt. Az eseményen 12 formáció (szólóénekes, duó, trió, együttes) mutatkozott be. Két fellépő Vajdaságból, kilenc Magyarországról, egy pedig Erdélyből érkezett.

A találkozón a következő eredmény született:

A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet két könyvcsomagját a Bátor Nyulak duó és Osváth Csaba Ágoston, a Magyar Nemzeti Tanács két díját Bertóti Johanna és a TBX Band, a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ két könyvcsomagját Emy és a Fractions duó érdemelte ki.

Harmadik helyezett a Déridő zenekar, második Pető Edina Fadette lett, az első díjat pedig a zentai Pejin Andrea és Pejin Lea duónak ítélte oda a bíráló bizottság.

Fesztiváli beszámolónkat a Hét Nap május 18-ai számában olvashatják el. 

Fényképezte: Tóth Lívia

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..