home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Zentai diákok sikere
(—)
2013.05.29.
LXVIII. évf. 22. szám
Zentai diákok sikere

Kilencven vajdasági magyar felső tagozatos diák versenyzett nemrégiben a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában az újvidéki Bölcsészettudományi Kar Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke és az Oktatási Minisztérium által szervezett magyar nyelvi és nyelvhelyességi verseny köztársasági döntőjén.

Kilenc zentai diák a községi és az észak-bánáti körzeti fordulón továbbjutva vívta ki magának a döntőben való részvétel jogát. Mindannyian eredményesen szerepeltek, öten pedig kimagasló eredményt értek el a köztársasági megméretésen.
A 7. osztályosok mezőnyében első Krezsó Krisztián, második pedig Katona Réka lett. Mindketten az Emlékiskola tanulói, felkészítő tanáruk Kormányos Katona Gyöngyi.
A 8. osztályosok legjobbjának Fenyvesi Abigél, a November 11. Általános Iskola diákja bizonyult, felkészítő tanára Szabó Urbán Ibolya. Második helyezést Mészáros Réka ért el, harmadik Nagy Abonyi Lúcia lett — ők az Emlékiskola végzős tanulói. Felkészítő tanáruk Kormányos Katona Gyöngyi.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..