home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Zenta a fény, az árnyék és a színek játékában
Tóth Lívia
2018.09.07.
LXXIII. évf. 36. szám
Zenta a fény, az árnyék és a színek játékában

Zenta számos programmal ünnepli szeptember 11-ét, a város napját, s ezek közül az egyik a Fény-Árnyék-Szín elnevezésű fotópályázat volt.

A beérkezett képekből kiállítás nyílt az Alkotóházban, a legjobb munkák beküldőinek Czegledi Rudolf polgármester adta át az ajándékot.

A fotópályázat arra kívánta ösztönözni az alkotókat, hogy a fényképezőgép segítségével más szemmel nézzék és lássák Zentát. A fény, az árnyék és a színek ugyanis a megszokottól eltérővé, ismeretlenné, titokzatossá változtathatják azt, amit esetleg mindennap látunk.

A bírálóbizottság első díjjal jutalmazta Vastag Dominika munkáit, a második helyet Bunford Laura, a harmadikat pedig Molnár Heléna érdemelte ki.

A szerző felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..