home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenta: Belátásra kérik az óvodás gyermekek szüleit
Pannon RTV
2020.11.25.
LXXV. évf. 48. szám
Zenta: Belátásra kérik az óvodás gyermekek szüleit

Zenta község területén nem kell munkáltatói igazolással bizonyítaniuk a szülőknek, hogy nem tudják megoldani az otthonról végezhető munkát és a gyerekeket ezért óvodába kell vinniük – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Hófehérke óvoda főépületében tartottak meg.

Kopasz Ildikó, az intézmény igazgatója hangsúlyozta, a helyzet aggasztó ugyan, mert a koronavírus-járvány mellett a szezonális betegségek is egyre inkább jelen vannak, az óvodák mégis a lehetőségekhez mérten normálisan működnek, és minden épületben fogadják a gyerekeket.

Juhász Attila, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja elmondta, a válságtörzs is foglalkozott ezzel a témával, és azt tanácsolják, minden család legyen belátással, és aki teheti, ne vigye óvodába a gyermekét. Az ajánlás december elejéig szól, azt követően a válságtörzs ismét megvitatja a helyzetet, és szükség szerint új intézkedéseket hoz majd.

Kopasz Ildikó, az intézmény igazgatója hozzátette, a helyzet aggasztó, hiszen a koronavírus-járvány mellett a szezonális betegségek is egyre inkább jelen vannak, ugyanakkor az óvodák a lehetőségekhez mérten normálisan működnek majd, a szülőknek nem szükséges munkáltatói igazolást vinniük és minden épületben fogadják a gyerekeket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..