home 2024. május 11., Ferenc napja
Online előfizetés
Zenéld magad feljebb!
2021.07.26.
LXXVI. évf. 29. szám
Zenéld magad feljebb!

Van egy zenekarod? Nincs, de a szüleid garázsa éppen megfelel arra, hogy alapíts egyet? Ha erre a két kérdésre a válasz igen, akkor mindenképp olvasd el az itt közölt felhívást, hiszen a Peron Music Alapítvány pályázatot ír ki a Vajdaságban működő feltörekvő zenekarok részére, a IV. Vajdasági Peron Music Tehetségkutatón való részvételre.

Mit kell tudni a pályázatról? Először is azt, hogy kétfordulós lesz. Az első fordulóra a jelentkezés kizárólag elektronikus úton történhet, a Peron Music Alapítvány weboldalán található online regisztrációs űrlap értelemszerű kitöltésével. A zenekarok egy saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. A szervezőknek kizárólag YouTube-linkeket áll módjukban elfogadni. A jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Online jelentkezés: bit.ly/palyazat_zenekaroknak

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A jelentkező zenekarok közül maximum tíz előadó kap meghívást a második fordulóba, azaz a döntőbe, melyről filmfelvétel is készül.

Helyszín: Zenta, House of Tississippi Blues
Időpont: 2021. augusztus 14.
A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű produkciót várnak, olyan előadásmóddal, amely őket magukat is bemutatja. Minden zenekarnak tizenöt perc műsoridő áll majd rendelkezésére, és ebben az időintervallumban maximum három dalt játszhat el. A produkciók után a szakmai zsűri röviden értékeli a zenekar teljesítményét. A számos értékes nyereményen túl a legjobb csapatot a zsűri a 2021. évi Öröm a zene! tehetségkutató döntőjébe delegálja, Budapestre.

Ne fogjátok hát vissza magatokat, ha eddig csak a szobátok sötétjének, a családi ünnepeken a rokonoknak vagy a tűz mellett a csajoknak zenéltetek, itt az ideje ebből kitörni. Jelentkezzetek, hogy felfedezhessenek benneteket!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..