home 2024. szeptember 13., Kornél napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.08.23.
LXXIX. évf. 34. szám
Zenei újdonságok

Tiësto & Alana Springsteen: Hot Honey — Blanka: Asereje (Airplane Mode) — Cordae: Saturday Mornings (feat. Lil Wayne) — Teddy Swims: The Door

Tiësto & Alana Springsteen: Hot Honey

Számomra szinte hihetetlen, hogy még mindig be tudunk számolni arról, hogy Tiësto milyen újdonságokkal jelentkezik. Félreértés ne essék, ezt kivételesen jó dolognak tartom. Főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a holland DJ jelenleg ötvenöt éves, és zenei pályája hivatalosan 1994-ben kezdődött. Ekkora karriert nem tudott volna befutni, ha a megfelelő időben nem tudott volna váltani, de tudott — nem is akárhogyan. Így történt, hogy az egykori trance- és house-legenda ma már inkább EDM-szupersztár. És mivel számára nem ismeretlen terep a kísérletezés, most is úgy döntött, hogy zsonglőrködik egy kicsit a műfajokkal. Ezúttal a jellegzetes elektronikus hangzást a countryzene egyik üdvöskéjével, név szerint Alana Springsteennel fűszerezte meg, így alkotva meg egy újabb slágergyanús dalt. Az újdonsághoz forgatott videóklipben a holland DJ és az énekes-dalszerző szó szerint a tűzzel játszik. Springsteen egy olyan kapcsolatról énekel, amelyből nem tud szabadulni, miközben egy lángokkal körülölelt ágyban fekszik. A végeredmény már megtekinthető a YouTube-on!

 

Blanka: Asereje (Airplane Mode)

A modellből énekesnővé alakult Blanka egy új, ahogy manapság mondják, ragadós, tapadós popdallal jelentkezett, mely akár a nyár egyik nagy slágere is lehet. Már csak azért is, mert az újdonság, azaz az Asereje (Airplane Mode) nem más, mint a 2002-beli, mára már legendásnak mondható The Ketchup Song remake-je. A napos Málagában forgatott videóklip tökéletesen közvetíti a dal nyári hangulatát. Egyszerre hozza a 2000-es évek nosztalgiáját, és mutatja meg, hogy miért is olyan jó manapság fiatalnak lenni.

 

Cordae: Saturday Mornings (feat. Lil Wayne)

Cordae, az amerikai rapper, csaknem egy év után tért vissza legújabb single-jével, a Saturday Morningsszal, melyhez rögtön az egyik legnagyobb nevet, Lil Wayne-t társította. A nemrég megjelent dalhoz tartozó videóklip a YouTube-on máris 4 millió megtekintésnél jár. A videó hangulata — ahogyan a cím is sugallja — a hétvégi reggelek semmittevős érzését hozza vissza, amikor müzlivel a kezünkben néztük a tévében a legnagyobb sztárok klipjeit, és semmi gondunk nem volt a világon.

 

Teddy Swims: The Door

Teddy Swims, aki Lose Control című dalával, mondhatni, felrobbantotta a zeneipart, most egy új klippel jelentkezik. A The Door Swims debütáló lemezén, az I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)-on kapott helyet, és széles körű elismerést hozott szakmai és rajongói körökben egyaránt. A videóklip mélyebb betekintést nyújt abba a helyzetbe, amikor valaki egy bántalmazó kapcsolatból próbál menekülni.

Nyitókép: i.ytimg.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..