home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.07.19.
LXXIX. évf. 29. szám
Zenei újdonságok

Lotfi Begi x Tolvai Reni: Te meg én — BariLaci feat. Radics Gigi: Emlék — Coldplay: feelslikeimfallinginlove — Blanka: If U Want Me

Lotfi Begi x Tolvai Reni: Te meg én

Lotfi Begi 2023-ban Cecilia Gault New York-i énekesnővel közösen elkészítette a Heartbreak című felvételt. Ennek a magyar nyelvű verziója debütál most Te meg én címmel Tolvai Reni közreműködésével. Az újdonságban a mai modern hangzás a régmúlt popjával keveredik, de találkozik benne a történelem és a jelenünk is — ezt pedig a Jimy J. Hollywood rendezte videóklip is kiemeli. Igazi meglepetés, hogy az új verzióba bekerült az eredeti népdal is, melyet az Erkel Ferenc Zenei Általános Iskola kórusa énekel.

 

BariLaci feat. Radics Gigi: Emlék

BariLacinak és Radics Giginek meghatározó emlék volt Az ének iskolája 2013-beli műsora, amikor is egy emblematikus duettet adtak elő a Dreamgirlsből, és teljesen levették a zsűrit és a közönséget a lábáról. Egy évtizeddel később Laci már felnőtt előadóként, Radics Gigi pedig meghatározó énekesnőként vonult stúdióba, hogy egy teljesen új felvételt készítsen el. Az Emlék című dalhoz a bomba formában lévő előadók főszereplésével egy merész videóklip is forgott, melyet Gigi testvére, Radics Tamás rendezett.

 

Coldplay: feelslikeimfallinginlove

Három telt házas, budapesti koncertje után a Coldplay új videóklippel jelentkezett! A feelslikeimfallinginlove igazán különleges dal a magyarországi közönség számára, hiszen az hallhatta először élőben a Puskás Arénában. Az újdonság az október 4-én érkező új lemez, a Moon Music első felvezetője. A videóklip Athénban, a 2000 éves Herodes Atticus-odeonban készült, ahol a zenekar a közösségi médiában meghívott rajongói előtt lépett fel. A videó főszereplője Natasha Ofili színésznő, író, aki a kreatív koncepcióért is felelt, és jelnyelvi tolmácsolásával végigkíséri a felvételt.

 

Blanka: If U Want Me

A lengyel szupersztár, Blanka, a 25. születésnapján mutatta be új kislemezét, a fülbemászó If U Want Me-t. A könnyed, nyári sláger a bulik és flörtölések időszakára íródott — bemutatja, milyen is az, amikor rájössz, hogy csak a külseje miatt vonzódtál valakihez, és hogy a felszín alatt valójában semmi sem rejtőzik.

Nytókép: Wikipedia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..