home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.07.05.
LXXIX. évf. 26. szám
Zenei újdonságok

DR BRS x Veréb Tomi: Hozzám tartozol (Nika se perimeno) — Bernadett Nyari: Rebirth — Robin Schulz ft. Izzy Bizu: Only Way Is Up — Foster the People: Lost In Space — The Middletonz: Halo

DR BRS x Veréb Tomi: Hozzám tartozol (Nika se perimeno)

DR BRS ezúttal a sokoldalú Veréb Tomival dolgozott együtt Delhusa Gjon ikonikus slágerének feldolgozásán. A Hozzám tartozol (Nika se perimeno) minden bizonnyal a nyár egyik legfelkapottabb dala lesz, pedig elég merész volt a választás. Nehéz lehet eldönteni, hogy egy pillanatban éppen melyik egykori slágerhez nyúljon az ember. Mondjuk, az újdonság már a megjelenése előtt is nagyon ment a TikTokon, gondolom, mert van egy generáció, melynek ez teljesen újnak hat. A végeredmény ugyanis nem lett rossz, csak első hallásra egy kicsit fura annak, aki megszokta az eredetit.

 

Bernadett Nyari: Rebirth

Az egyedülálló hegedűművész, Nyári Bernadett 2023 októberében a világhírű Carnegie Hallban lépett fel, ezzel beteljesítve nagyapja álmát, aki egész életében el szeretett volna jutni az Egyesült Államokba saját szerzeményeivel. A miami illetőségű előadó ezúttal saját álmát is megvalósítja, nemsokára érkezik ugyanis első nagylemeze, melyről a Rebirth című előhírnököt egy látványos videóklip kíséretében hallhatjuk.

 

Robin Schulz ft. Izzy Bizu: Only Way Is Up

Robin Schulz egy teljesen friss trackkel jelentkezett, melyen ezúttal a nem mindennapi hangú, angol—etióp énekesnővel, Izzy Bizuval kollaborált. Az Only Way Is Up egy energikus, motiváló videóklippel együtt érkezett, mely tökéletesen alátámasztja a felvétel címét, azaz: nincs más út, csak felfelé.

 

Foster the People: Lost In Space

Több mint három év után új felvétellel tért vissza a Foster The People. A Lost In Space a következő lemez felvezetője is, és bevallom, elég izgalmas zenei képet vetít előre. A dal és a hozzá forgatott videóklip is hozza a ’70-es évek végének diszkóhangulatát, de Mark Foster elmondása szerint funk-, gospel- és jazzelemek is hallhatók majd az albumon.

 

The Middletonz: Halo

Sokan várták a folytatást a Kállay Saunders András, a holland—iráni származású Slashkovic és a producer Fehér Holló alkotta The Middletonztól, miután öt évvel ezelőtt a fiúk egyenesen taroltak Roses című felvételükkel, mellyel egészen A Dal 2019. évi döntőjéig jutottak. Az indie-pop trió most új lendülettel és a Halo című dallal nyomja meg a restart gombot. Az újdonságban a magyar—amerikai előadó lágy vokálját Slashkovic pörgős rapbetétei és Fehér Holló hangszerelése színesítik tovább. A The Middletonz igazi védjegyévé vált, hogy a zenét kísérő videóklipek főszereplője Hegyesi Soraya. A népszerű modell öt év után is szívesen állt a kamerák elé, megtestesítve ezzel a Kállay Saunders és Slashkovic dalszövegeiben megjelenő múzsát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..