home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.06.21.
LXXIX.. évf. 25. szám
Zenei újdonságok

Kállay Saunders feat. Ashref: Breathing (let me you remix) — Békefi Viki & YA OU: Mennyire legyek még — Charli XCX: 360 — Selin: HUMAN — Mandoki Soulmates: A Memory of My Future

Kállay Saunders feat. Ashref: Breathing (let me you remix)

Az 1985-ben született Kállay-Saunders András, vagy röviden csak Kállay Saunders, aki 2014-ben a Running című dalával képviselte Magyarországot az eurovíziós dalfesztiválon, most egy új remixszel jelentkezik!

Ezúttal egy együttműködésről van szó, mely esetében András a tunéziai énekest, Ashrefet hívta segítségül, hogy elkészítsék remélhetőleg a nyár egyik himnuszát. A remix nem mellesleg a világ legnagyobb lemezkiadóinak egyikénél, a Warner Music Groupnál jelent meg. Magát az újdonságot az egyesült királyságbeli producer, let me you bolondította meg a miami house-ra oly jellemző stílusjegyekkel. A remixverzió videója az eredeti Breathing klip alternatív változata, melynél a rendező, LeHo Legacy a klipforgatás örömteli pillanataiból válogatott.

Békefi Viki & YA OU: Mennyire legyek még


forrás:ocdn.eu

Csaknem egy év után a színésznő és énekesnő, Békefi Viki és a popzenész, YA OU alkotta pár egy új, latin tűzzel átitatott, már-már táncra csábító közös felvétellel tér vissza. A játékos videóklippel együtt debütáló Mennyire legyek még éppen olyan vidám, lendületes és őszinte, akárcsak a két előadó egy húron pendülő kapcsolata. A végeredmény már megtekinthető a YouTube-on.

 

Charli XCX: 360

Megérkezett Charli XCX legújabb single-je, a 360, a júniusban megjelenő, BRAT névre keresztelt albumáról. Az újdonság egy igazi hollywoodi klippel debütált, melyben az internet legmenőbb celebjei — köztük Julia Fox, Rachel Sennott, Hari Nef, Gabbriette, Alex Consani és Emma Chamberlain — vállaltak cameót.

 

Selin: HUMAN

Az Isztambulban született, Londonban élő Selin új felvétellel jelentkezett. A HUMAN egy alternatívrock-elemekkel átitatott popdal, mely mérföldkő lehet az énekesnő nemzetközi karrierjében. A szintén török gyökerekkel bíró Birkan Tercanlı által rendezett videóklip egy se veled, se nélküled kapcsolatot mutat be, melyben Selin a viszonzatlan érzelmek miatt úgy érzi, menekülnie kell párja elől.

 

Mandoki Soulmates: A Memory of My Future

A Leslie Mandoki alapította Mandoki Soulmates május 10-én új albummal jelentkezett, melyről az A Memory of My Future című dal most végre egy videóklipet is kapott. A nosztalgikus prog rock felvétel kisfilmjében egy gyönyörű táncoslány vezet vissza minket a jövőbe.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..