home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.06.07.
LXXIX.. évf. 22. szám
Zenei újdonságok

Bebe Rexha: Chase It (Mmm Da Da Da) — Fred again.. & Lil Yachty & Overmono: stayinit — KALEO: Lonely Cowboy — Kehlani: After Hours — Megan Thee Stallion: BOA


Bebe Rexha (Kép forrása:a57.foxnews.com)

Bebe Rexha: Chase It (Mmm Da Da Da)

A többszörös platinalemezes slágergyáros, a ma már világhírnévre szert tett Bebe Rexha egy igazi cool, dance-pop dallal tért vissza, mely garantáltan a klubok kedvence lesz a nyári időszakban. A Chase It (Mmm Da Da Da) című újdonság éppen annyira öntelt és pimasz, amint amennyire egy szakítás után annak érezheti magát az ember. És hogy ez a tematika véletlen-e? Nem, hiszen az énekesnő nyilatkozataiból kiderül, hogy éppen párkapcsolatának vége inspirálta az új korszakát.

 

Fred again.. & Lil Yachty & Overmono: stayinit

Fred Again és az Overmono csapata egy közös kollabra állt össze, mely a rapper Lil Yachtyval kiegészülve a stayinit címet kapta. A rajongók már nagyon várták a megjelenést, a négyes ugyanis egy február 8-ai, spontán pop-up rave-en, a New York-i Knockdown Centerben már játszotta a dalt. A videó különlegessége, hogy a felvételen maga Lil Yachty szerepel, aki telefonja után először hallja minőségi hangrendszeren a felvételt.

 

KALEO: Lonely Cowboy

Az izlandi Grammy-jelölt rockbanda, a KALEO egy spagettiwestern stílusú dallal tért vissza. A Lonely Cowboy főleg az akusztikus gitárra épül, mely hangzást, ahogyan már e zenészek esetében megszokhattuk, az énekes JJ Julius Son durva, de kellőképpen lágy énekhangja tesz teljessé. A vadiúj felvétel egy profi klipet is kapott, melyet a római Colosseumban forgattak.

 

Kehlani: After Hours

Hogy mi történik akkor, amikor Kehlani arra kér, hogy maradj az afterpartyra? Ahogyan egy jóbarátom mondaná: akkor, barátocskám, maradsz — főleg, miután láttad a legújabb, After Hours című dalához forgatott klipet. Az Amber Park által rendezett videó a patinás, Las Vegas-i Fontainebleau-ben kezdődik, majd egy vad medencés partiba csap át, a legvégén pedig egy szállodai szobában rendezett afterpartyba torkollik.

 

Megan Thee Stallion: BOA

Ő az az előadó, akit nem kell félteni, ha szexuális tematikáról van szó… A Cobra és a Hiss után Megan Thee Stallion egy újabb kígyótematikájú felvétellel jelentkezett. A BOA című újdonság LilJuMadeDaBeat zenei producerrel készült, és Gwen Stefani 2004-ben kiadott What You Waiting For című single-jét mintázza. A dal videóklippel együtt érkezett, melyben Megan a The Curse of The Serpent Woman című videójáték főhőseként parádézik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..