home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.05.24.
LXXIX.. évf. 20. szám
Zenei újdonságok

Curtis x Király Viktor: Mehet a tánc — Peter Šrámek: Légy jó mindhalálig — David Guetta & OneRepublic: I Don't Wanna Wait —  Twenty One Pilots: Backslide — Christopher: ONE


Kép forrása: rap.hu

Curtis x Király Viktor: Mehet a tánc

Curtis igazán jó receptre lelt akkor, amikor belefogott a kollaborációkba. Emlékezzünk csak vissza, hogy az a dal is, amellyel igazán ismertté vált, egy ilyen volt, a Belehalok, melyet annak idején Majkával és BLR-rel közösen vett fel. A magyar rapper ezúttal is folytatja a hagyományt, mely szerint minden évben elhoz nekünk egy igazi nyári slágert, melyet ezúttal Király Viktorral készített el. A közös dal a Mehet a tánc címet kapta, és egy backstage-felvételekkel teli videóklippel érkezett meg az online térbe. A végeredmény pedig egy, a mai trendnek megfelelő, retró feelingű, ütős dal lett.

Peter Šrámek: Légy jó mindhalálig

Ismét érkezett egy új Šrámek-dal, mely ezúttal a Légy jó mindhalálig címet kapta. Nem mellékesen ezt a számot az édesanyjának szánta. Érdekességként jegyzem meg, hogy az újdonságot az egyik jóbarátja, Delhusa Gjon írta számára. A megható szerzeményhez egy méltó helyet is választottak, így ezúttal a klip a Budapesti Operettszínház kistermében forgott.

David Guetta & OneRepublic: I Don't Wanna Wait

A francia DJ-legenda, David Guetta már meg is osztotta legújabb dalát, melynek címe: I Don’t Wanna Wait. Szokásához híven ismét egy kollaborációról van szó, melyet most a Grammy-jelölt OneRepublickal közösen készített el és adott ki. A dalhoz készült klip a napfényes Miamiban játszódik, ahol végigkövethetjük két bulizó fiatal emlékezetes éjszakáját, valamint Guetta Ultra Music fesztiválos bulijáról is láthatunk benne részleteket, ahol Ryan Tedderrel (a OneRepublic énekese) közösen adta elő az újdonságot.

Twenty One Pilots: Backslide

Megérkezett a Twenty One Pilots régóta várt harmadik albumának következő előfutára, a Backslide. A most debütáló laza hiphopszám az Overcompensate-et és a Next Semestert követi a sorban a májusban érkező, Clancy névre keresztelt lemezről. A duó dobosa, Josh Dun ezúttal rendezőként a kamerák mögé ült, és egy izgalmas, Stranger Things-stílusú kisfilmet álmodott meg az újdonsághoz. A végeredmény már megtekinthető a YouTube-on.

Christopher: ONE

Az Egy gyönyörű élet című Netflix-film sztárja, Christopher végre visszatért egy új dallal, mely a ONE címet kapta. A számmal kapcsolatban egy olyan megfogalmazásra leltem, hogy a dán sztár új zeneszáma az életet ünnepli, és vele együtt minden embert, aki boldogságot hoz a mindennapjainkba, legyen szó barátról vagy családtagról.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..