home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2022.01.21.
LXXVII. évf. 2. szám
Zenei újdonságok

Curtis x Szabó Ádám: Keserű magány — PRIBELSZKI: Nem értem 

Curtis x Szabó Ádám: Keserű magány

Szabó Ádám és Curtis már dolgozott együtt, közös daluk az Ez vagyok én címet kapta, és eddig 3,5 milliós megtekintést generált a YouTube-on, valamint egy nemzetközi díjat is bezsebeltek a számhoz készült klippel a Los Angeles Film Awardson. A sikeren felbuzdulva már itt is a következő kollabjuk, melynek címe Keserű magány. A videót ezúttal is Magyarország elsőszámú zeneiklip-rendezője, Jimy J. Hollywood rendezte.

Curtis a következőket mondta az újdonsággal kapcsolatban: „A Keserű magány egyszerre szól a kínzó egyedüllétről és egy sorstársról, akire bármikor számíthatok. Ádámmal a barátságunkat tovább mélyítette ez a dal, hiszen egy rugóra járt az agyunk és a szívünk is együtt dobogott.”

„Van egy sorom, mely így szól: »kéne még egy barát, akinek fáj még ugyanúgy minden, mint énnekem.« Ezt a társat megleltem Curtisben, és hatalmas élmény volt ismét együtt dolgoznunk. Habár ennek a projektünknek vége, hiszen Jimy J. Hollywood egy zseniális, egyben végzetes lezárást szánt most nekünk a klipben, semmiképp sem állunk le a közös munkával!” — tette hozzá Szabó Ádám.

 

PRIBELSZKI: Nem értem

Pribelszki Norbi esetében egy biztos: nem finomkodik, ha dalszerzésről van szó. A rapper egy ideje szólókarrierjére koncentrál, és új zenéjében most igazán cenzúrázatlanul mesél egy nehéz időszakáról. A Nem értem egy megrázó videóklippel együtt érkezett, melyben feltűnik többek között a népszerű influencer, Soophie és a Jászai Mari-díjas színművész, Elek Ferenc is. Egyébként a klip LeHo Legacy rendezésében született meg, és egy nehéz sorsú család életének mindennapjait mutatja be. A főszerepet természetesen Norbi játssza.

PRIBELSZKI-ről tudni kell, hogy 2017-ben robbant be a köztudatba, amikor trapboi és Realecta társaságában elkészítette a HosszúKatinka című dalt, mellyel több mint 11 milliós YouTube-nézettséget sikerült generálni, ami Magyarországon eszméletlen teljesítmény. Előadónk hosszú ideig főként a POLA trapformáció tagjaként tevékenykedett, például a ByeAlexszel közös fiatalon vagy a nagy sikerű Valamiért is az együttes nevéhez köthető. PRIBELSZKI jelenleg 100 százalékban a szólókarrierjére összpontosít, hiszen az idén nyáron debütált a LIMIT című trackkel.

Norbi a következőket mondta új dalának megszületésével kapcsolatban: „A nyár nem a terveim szerint alakult, sok kudarc és csalódás ért. Rosszul éreztem magam, mert nem tudtam úgy ott lenni a társam mellett, ahogy szerettem volna. Leültem egy nap, mindezt kiírtam magamból, így született meg a Nem értem.” Hozzátette, hogy felülkerekedett nehézségein, és teljes erőbedobással folytatja tovább 2022-ben.

Képek: rap.hu, szeretlekmagyarorszag.hu, m.blog.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..