home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2020.06.12.
LXXV. évf. 23. szám
Zenei újdonságok

Sia: Together — Lennon Stella feat. Charlie Puth: Summer Feelings — Filatov & Karas, Deepest Blue: Give It Away — HolyChicks: Ne felejts

Sia: Together

A világ egyik legegyedibb hangú énekesnője sokáig hallgatott, de most ismét új dallal jelentkezik, mely a Together címet kapta, és mely az általa írt, rendezett, hamarosan bemutatandó Music című filmjéhez készült. Sia a következőképpen nyilatkozott: „Ez nemcsak egy új zene, hanem egy új Sia-korszak is.” Az új szám egy klipet is kapott, melyben Sia állandó táncosa, Maddie Ziegler mellett Kate Hudson színésznő és Leslie Odom Jr. színész is főszerepben tűnik fel. A végeredmény május 20-a óta tekinthető meg a YouTube-on.

 

 

Lennon Stella feat. Charlie Puth: Summer Feelings

Végre egy igazán izgalmas dal! Izgalmas, mert visszahozza a mai full elektronikus hangzásba a funkfeelinget olyan köntösben, hogy az megállja a helyét 2020-ban. Ezt az újdonságot pedig Lennon Stella és Charlie Puth követte el. Lennon Ray Louise Stella számunkra eddig ismeretlen volt. A kanadai énekesnő egy musicalsorozatban tűnt fel még 2012-ben, a Nashville-ben, majd ezután összefogott a nővérével, és egy ideig Lennon & Maisy néven futottak. Végül 2018-ban szólókarrierbe kezdett, első önálló albuma pedig 2020. április 4-én jelent meg Three. Two. One. címen.

Nos, ezen nem található meg a Summer Feelings, de a Scoob filmzenelemezen már igen. És mint az a címből is kiderül, egy igazán vidám, nyári dallal van dolgunk, melyben a két előadó tökéletesen kiegészíti egymást. A vadiúj animációs klip is ebben a hangulatban készült el.

 

 

Filatov & Karas, Deepest Blue: Give It Away

A többszörös platinalemezes, dúsgazdag, orosz DJ-duó 2012-ben kezdett el közösen dolgozni. A srácok előtte tíz évig külön utakon jártak, és bár mindketten sikert sikerre halmoztak, az igazi áttörést a Don’t Be So Shy című világsláger átdolgozása hozta meg számukra, több mint húsz országban repítve őket a listák élére. Ezt követte a Time Won’t Wait, mely csaknem 90 millió megtekintést hozott nekik a YouTube-on. Most ismét egy újdonsággal, egy igazi cool trackkel jelentkeznek, melyben tökéletesen megfér egymás mellett a deep house hangzásvilág a Deepest Blue által képviselt popzenével. A végeredmény a Give It Away címet kapta.

 

 

HolyChicks: Ne felejts

A HolyChicks tagjai a Ne felejts című újdonságukhoz otthoni klipet forgattak. Olyan helyzeteket vettek fel, amelyekkel talán mindenki könnyen tud azonosulni. A lányok ekképp nyilatkoztak minderről: „Az önkéntes karantén miatt arra kényszerültünk, hogy a dalszerzés és a klipkészítés folyamatait találkozás nélkül valósítsuk meg. Az alapötlet, vagyis az akkordmenet Krisztitől származik, de most a szokásos összepróbálás helyett mindenki otthon tette hozzá a saját részét. A szövegírás is átkerült az online térbe, ezúttal videocseten mentek a megfejtések. A Ne felejts ugyan feldolgozza az elmúlt két hónapunkat, de nem koronavírus-himnusznak készült. Reméljük, hogy a dalból mindenki energiát meríthet, aki egy nehéz időszakot él meg — ahogy tettük mi is, miközben dolgoztunk rajta.”

 

 


Kép: Sia - www.nme.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..