home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2020.01.22.
LXXV. évf. 3. szám
Zenei újdonságok

Ed Sheeran: Put It All On Me (feat. Ella Mai) — THA SHUDRAS: Nem kell a holnap — Alec Benjamin: Mind Is A Prison

Ed Sheeran: Put It All On Me (feat. Ella Mai)

Egy újabb slágergyanús dalhoz készült videó Ed Sheeran No.6 Collaborations Project című lemezéről. Az album igazi csemege a hallgatóknak, hiszen a tizenöt szerzeménnyel hihetetlen neveket vonultat fel. Ed olyan világhírű zenészekkel állt össze, mint Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid vagy Justin Bieber.

Ed ezúttal az Ella Mai-jel közösen felvett dalhoz, a Put It All On Mehez készített klipet. A mindenkit megtáncoltató, szerelmes hangvételű szám egy nem mindennapi videót kapott — a világ minden tájáról szerepel benne egy-egy szerelmespár, mely a Put It All On Mere táncol.

A klip végén feltűnik Ed felesége, Cherry is, sőt, a pár történetét is elmesélik a rövid kisfilmben. Ed és Cherry a gimiben ismerkedtek meg, ahol első látásra nagyon megtetszettek egymásnak — még azon a bizonyos dombon is csókolóztak, amelyről a Castle On The Hillben, Ed egyik korábbi számában hallani. Néhány évvel később ismét találkoztak, majd úgy egymásba szerettek, hogy 2019-ben össze is házasodtak.
 


 

THA SHUDRAS: Nem kell a holnap

A srácok a 2014. évi X-Faktorban váltak ismertté, a közönség és a mentorok hamar megkedvelték őket, és a csapat az 5. helyen végzett. Azóta a fiúk folyamatosan borzolják a kedélyeket. A THA SHUDRAS most egy kicsit kiszakítja közönségét a rohanós mindennapokból, Trap kapitány és maszkos zenekara ugyanis összehívta a baráti társaságát, mellyel családias hangulatban bulizik a legújabb klipben, a Nem kell a holnapban.

„Színészek helyett most barátainkkal forgattuk le a videót. Egy szűk körű THA SHUDRAS-koncerten táncolunk és szórakozunk együtt szeretteinkkel, például Ya Ouval, Pribelszki Norbival, Tóth Andival és még jó néhány számunkra kedves emberrel” — mondta a csapat frontembere, Molnár Tibor Attila, aki Borbás Gáborral és Redenczki Áronnal írta meg a dalt. A végeredmény a YouTube-on tekinthető meg.
 


 

Alec Benjamin: Mind Is A Prison

A huszonöt éves, Los Angeles-i énekes és dalszerző már most nem mindennapi zenei múltat tudhat maga mögött. Az első lemezszerződése után saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet — Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak —, nem sokkal utána pedig már Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett.

Amerikában a 2017-ben kiadott I Built a Friend című dalával vált közismertté, melyet a 2018-ban debütáló albuma, a Narrated For You követett, szintén jelentős sikerrel. A Let Me Down Slowly című száma már több mint 493 millió streamlejátszást generált a Spotifyon, a hozzá készült videóklipet pedig 100 millióan látták a YouTube-on.

Nos, ez a bizonyos Alec ezúttal vadonatúj felvétellel állt elő, mely a Mind Is A Prison címet viseli. Új dalában mélyebb témát boncolgat, konkrétan az ember belső gondolataival vívott küzdelméről énekel.
 


 


A nyitóképen: Tha Shudras (Iartm.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..