home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.12.23.
LXXIV. évf. 51. szám
Zenei újdonságok

Galantis & Dolly Parton: Faith feat. Mr. Probz — Coldplay: Everyday Life — A R I Z O N A: Problems

Galantis & Dolly Parton: Faith feat. Mr. Probz

Nagyon nem megszokott párosításban láthatjuk a Galantist. A Faith című dalban ugyanis rajta kívül jelen van még minden idők egyik legnépszerűbb amerikai énekesnője, aki többek között Whitney Houston I Will Always Love You című dalát írta és annak idején énekelte is, azaz Dolly Parton, valamint még Mr. Probz is. Szóval egy igazán izgalmas új számról van szó, mely már megtekinthető a YouTube-on. Az újdonságoknak itt azonban még nincs végük.

Nemrég a Christian Karlsson és Linus Eklöw páros által alakított Galantis bejelentette legújabb stúdiólemezét is, mely Church címmel jelenik majd meg 2020-ban. „Fontos számunkra, hogy a zenénknek mondanivalója is legyen” — nyilatkozták a fiúk. „Közelgő lemezünk címe sem feltétlenül egy építményre vagy konkrét vallásra utal, inkább emberekre, akik egy jobb emberiség reményében közösséget alkotnak.”
 

 

Coldplay: Everyday Life

Megérkezett a Coldplay legújabb videóklipje, mely a nemrég megjelent Everyday Life című lemez címadó dalához készült. Ez az új, elsőre egy kicsit fura hangzású korong két részből áll. A repertoár első fele a Sunrise, a második pedig a Sunset nevet kapta.

Visszatérve a dalra, a legújabb klipet a világ több pontján forgatták. Láthatunk felvételeket Marokkóról, Ukrajnáról és Dél-Afrikáról. Érdekesség, hogy a videót az a huszonhárom éves Karena Evans rendezte, aki fiatal kora ellenére már a szupersztár Drake-nek is készített több klipet, szóval egészen ígéretes karrier áll előtte. A végeredmény már megtekinthető a világ legnagyobb videómegosztóján.

 

 

A R I Z O N A: Problems

A New Jersey-i fiúk bemutatkozó lemeze, a Gallery elég nagy sikert aratott, így érthető, hogy jellegzetes stílusukat a második lemezükön is továbbviszik, mely az Asylum nevet kapta. Az albumpremierrel egyidejűleg debütált a zenekar Problems című dala is, melyről már egy-két újdonságot is megosztottak.

„A Problems a kedvencem az Asylum lemezen. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amelyről szól, azazhogy fejlődünk, nem tudjuk igazán, merre is szeretnénk, hogy tartson az életünk, és ez így teljesen rendben van. Bár a számnak van egy sötét oldala: azáltal, hogy energikussá tettük, éreztetjük a hallgatókkal, hogy szeretnénk megünnepelni az életünkben történt változásokat. Reméljük, hogy a rajongóink érzik, nincsenek egyedül, amikor tökéletlennek tartják magukat, hiszen mind így érzünk” — mondta Zachary Hannah, a zenekar frontembere.
 

 


Nyitókép: Galantis and DollyParton (Dollyparton.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..