home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.11.14.
LXXIV. évf. 45. szám
Zenei újdonságok

Bebe Rexha: You Can’t Stop The Girl — Érkezik az új Coldplay-album — Charlie Puth: Mother

Bebe Rexha: You Can’t Stop The Girl

Az utóbbi években észrevehettük, hogy egyre több albán származású énekesnő hódítja meg a világot. Ott van például Dua Lipa, Rita Ora, Ava Max vagy éppen Bebe Rexha. Utóbbi énekesnő-dalszerző számára a nemzetközi sikert a 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg, melyen a többi közt szerepel a The Way I Are (Dance With Somebody) vagy a Meant to Be. Azóta folyamatosan olyan dalokkal hódítja a slágerlistákat, mint például a Spotify-on 287 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közösen felvett Say My Name, vagy pedig a február óta hódító Last Hurrah.
 


 

A sikert sikerre halmozó Bebe Rexha ezúttal a Disney legújabb Demóna: A sötétség úrnője című filmjének betétdalával lepte meg a hallgatókat, mely a You Can’t Stop The Girl címet kapta. A szám nagy sikert aratott a közönségnél, hiszen már több mint 8 millió streamet ért el a Spotify-on, és a YouTube-on is 8 millió megtekintés körül jár. A szerzemény szövegileg és dallamilag is egyaránt igazi filmes zene lett, amit Bebe karakteres hangja tesz teljessé.

 

Érkezik az új Coldplay-album

Chris Martinéknak (a Coldplay énekese) olyan slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló, a The Chainsmokersszel közösen jegyzett Something Just Like This vagy a nagy sikerű Paradise, mely a YouTube-on már több mint 1 milliárd megtekintésnél jár. Most rögtön két újdonsággal állnak elő, hiszen lassan érkezik az új lemez. Elsőként az Arabesque című daluk jelent meg, majd ezt követte fénysebességgel az Orphans. Mindkét szám előfutára az új lemezüknek, mely a tervek szerint november 22-én jelenik meg. Az Everyday Life című új korong egy 53 percnyi, dupla lemezes anyag, melyet a zenekar kettéosztott. A repertoár első fele a Sunrise, a második pedig a Sunset címet kapta. Egyelőre annyi biztos, hogy a slágerlistákon a két új felvétel máris előkelő helyen szerepel. A két előfutár, az Orphans és az Arabesque azonnal közönségkedvenc lett.
 


 

 

Charlie Puth: Mother

Charlie Puth jócskán belehúzott az év második felében. Alig jelent meg az I Warned Myself című dala, máris következett a folytatás, a Mother. Énekesünk ezúttal olyan zsenik közreműködésével készítette a felvételt, mint Andrew Watt, Louis Bell és az én nagy kedvencem, Ryan Tedder. A Motherben egy igazán lüktető tempót érezhetünk, mely egy kicsit a Michael Jackson-feelinget hozza vissza, ötvözve Charlie Puth egyéniségével. A dal a YouTube-on is megtekinthető. E cikk megírásának pillanatáig 15 millióan voltak rá kíváncsiak.
 


 


A nyitóképen: Bebe Rexha (S.abcnews.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..