Zenei újdonságok

Zenei újdonságok

​​​​​​​Rita Ora: Let You Love Me — Ofenbach: Paradise (feat. Benjamin Ingrosso)

Rita Ora: Let You Love Me

Rita Ora végre ismét új dalt ad ki. A Let You Love Me az énekesnő november 23-án megjelenő vadiúj lemezének, a Phoenixnek az előfutára. Az újdonság nem túl régen, szeptember 21-én került fel a YouTube-ra, de a cikk megírásának pillanatában máris túlszárnyalta a 15 milliós megtekintést.
 


Ez a népszerűség egyébként általában is jellemző a fiatal tehetségre. Legutóbbi öt megjelent zeneszáma több mint 1,3 milliárd lejátszást generált a Spotifyon, és arról se feledkezzünk meg, hogy Rita Ora túl van egy nyári, 33 helyszínes európai turnén is, mely rendkívül sikeresnek nevezhető. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kislemezeiből eddig több mint 7 millió fogyott. Belegondolva, nem is csoda ez olyan slágerek után, mint a Your Song, az Anywhere vagy a Girls.

Legújabb lemeze kapcsán a következőképp nyilatkozott: „Igazán boldog vagyok, hogy a Phoenix végre megjelenik. Nagyon büszke vagyok erre az albumra, és izgatottan várom, hogy a közönség is hallja, min dolgoztam az elmúlt időszakban. Óriási köszönet mindenkinek, aki részt vett velem ezen a zenei utazáson!”

 

Ofenbach: Paradise (feat. Benjamin Ingrosso)

Már nagy izgalommal vártuk, mikor áll elő valami újjal a francia DJ-producer páros, az Ofenbach. Már csak azért is, mert a Nick Waterhouse-szal közösen elkészített Katchi hatalmasat ütött a zenei világban. Akkorát, hogy például ez volt három hónapon át a világ legtöbbet shazamozott dala. Ilyenkor mindig nehéz helyzetben vannak az előadók, mert valami olyat kell megalkotniuk, ami legalább annyira jó — ha nem jobb! —, mint az előző.

Nos, úgy gondolom, hogy vadiúj felvételével, mely a Paradise címet kapta, ez sikerült az Ofenbachnak. A szám egy kollaboráció eredményeként jött létre, a srácok a svéd énekes és dalszerző Benjamin Ingrossóval közösen készítették el.
 


 

„A Paradise egy retró hangzású track, melyet az elektronikus és a rockzene inspirált” — mondták a srácok. „Egy Los Angeles-i utunk után írtuk meg, mely nagyon megérintett bennünket, és melynek hatására tovább akartuk éltetni azt a szuper nyári feelinget, amelyet ott tapasztaltunk. Egyre nyitottabbak vagyunk a pop felé, mellyel az elektronikus szerzeményeinket fűszerezzük, de persze továbbra is szem előtt tartjuk a rock iránti szeretetünket.”

Manapság nem dal a dal klip nélkül, így hát a Paradise is kapott egy nagyon szórakoztató, retró stílusú videót, mely egy tehetségkutatót mutat be. Érdemes megnézni.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Zene rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Zenei újdonságok
Zene
  • Zvekán Péter
  • 2020.02.21.
  • LXXV. évfolyam 7. szám
Zenei újdonságok
Zene
  • Zvekán Péter
  • 2020.02.11.
  • LXXV. évfolyam 6. szám
Facebook

Támogatóink