home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Zenei hírmorzsák
Zvekán Péter
2019.05.30.
LXXIV. évf. 21. szám
Zenei hírmorzsák

Why Don't We & Macklemore: I Don’t Belong In This Club — Ofenbach: Rock It — Madcon: Callin You

Why Don't We & Macklemore: I Don’t Belong In This Club

A Why Don’t We az utóbbi évek egyik sikersztorija, két év alatt ugyanis több mint 750 milliós streamet generált, a YouTube-videóinak össznézettsége pedig csaknem félmilliárd. Tavaly jelent meg a 8 Letters című debütáló albuma, mely a Billboard 200 listáján a legjobb 10-ben indított.

Ezek a srácok most ismét nagyot akarnak dobbantani, ezért összefogtak a négyszeres Grammy-díjas Macklemore-ral. Az új dal címe: I Don’t Belong In This Club. Hallgassátok meg:
 

 

Ofenbach: Rock It

A párizsi Ofenbach is egy igazi sikertörténet, hiszen két év alatt 575 millió streamlejátszást ért el a dalaival, a YouTube-videóinak a nézettsége pedig már a 260 milliót is meghaladja. A srácok egyedi stílusa tökéletesen megmutatkozik a Be Mine című szerzeményben is, mely meghozta számukra az igazi áttörést, és ezzel a slágerlisták élére repítette őket. Emellett még két gigaslágerük van, a Katchi és a Paradise.

Most egy EP-vel álltak elő, melyen a már előbb említett Paradise mellett öt vadonatúj felvétel is szerepel. A dalokban olyan világsztárokkal kollaborálnak, mint a Portugal. The Man vagy a The Bamboos. Az anyag első száma a Rock It, mely ismét egy igazi slágergyanús szerzemény lett. „Ez egyfajta kereszteződés a rock és a dance, az organikus és az elektronikus zene között. A célunk az volt, hogy a dalnak kluborientált energiája legyen, miközben a rockzene lelkét is megtartja” — mesélték a srácok.
 



 

Madcon: Callin You

A Madcon duó zenéjét nem lehet egyetlen műfajba besorolni. Hangzásvilága egyedi ötvözete a pop, az elektro, a reggae és a hiphop stílusoknak. Ezt támasztják alá az eddigi szerzemények is, például a Beggin, a Glow vagy a Don’t Worry. Utóbbi Ray Daltonnal közösen készült, és óriási sikernek örvendett az egész világban — több mint 180 millió streamet generált a Spotifyon, a hozzá készült klipet pedig több mint 128 millióan látták a YouTube-on.

A duó, azaz Tshawe Baqwa és Yosed Wolde-Mariam legújabb dala a Callin You címet kapta. A tagok a következőket nyilatkozták a szám kapcsán: „Ez a felvétel arról a csodálatos pillanatról szól, amikor az élet összehoz valakivel, akivel még sosem találkoztál, és azonnal érzed az erőteljes kapcsolódást.”
 

 


Nyitókép: Caren-k5ijisy74tjofyz.netdna-ssl.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..