home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2020.02.05.
LXXV. évf. 5. szám
Zenei hírek

James Blunt: Monsters — Green Day: Oh Yeah! — Robin Schulz feat. Alida: In Your Eyes — FMaN: Megfogadom

James Blunt: Monsters

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes a haldokló édesapjának írta a Monsters című dalát, melyhez egy igazán megható klipet is forgattak, melyben a súlyosan beteg apja is szerepel. A ballada szövegében James megígéri édesapjának, hogy vigyázni fog rá, amíg él, a halála után pedig mindent megtesz, hogy büszke legyen rá. A minimalista, de valóban megható kisfilm gyönyörűen mutatja be az apa-fia kapcsolatot.

A Monsters egyébként egyike a Once Upon a Mind című új lemez dalainak. Ez a korong azért fontos, mert James visszatért a klasszikus pophangzáshoz, közönsége pedig annyira szereti ezt az irányt, hogy az album — néhány héttel a megjelenése után — máris csúcsokat döntött.

 

Green Day: Oh Yeah!

A Green Day végre lerántotta a leplet vadiúj szerzeményéről! Az Oh Yeah! a Father Of All… című, február 7-én érkező album előfutára. Az ötszörös Grammy-díjas csapat szeptemberben már előállt egy újdonsággal, így az érdeklődőket csak tovább borzolja a friss dallal. Az új számhoz természetesen egy menő videó is készült, mely elég sok meglepetést tartogat. A klipben van minden, ami az igazi Green Day-hangulathoz kell: őrültség, teljesen indokolatlan jelenetek és még több őrület!

 

Robin Schulz feat. Alida: In Your Eyes

A világ egyik legkedveltebb producere, név szerint Robin Schulz, igazán ütősen indítja az új évet. Megint egy fülbemászó, slágergyanús dalt adott ki, melyhez egy igazán futurisztikus klipet is kaptunk. Az In Your Eyes című trackhez ezúttal is felkért egy énekesnőt, a választás most Alidára esett, hiszen Robin szeretné, ha a hallgatók megismernék az énekesnő hangját.

A siker szinte borítékolható, főleg, ha tudjuk, hogy Robin Schulznak olyan dalokat köszönhetünk, mint a hatalmas sikert arató Speechless vagy a mindenki által jól ismert Sugar, melynek videóját már csaknem félmilliárd néző látta a YouTube-on.


FMaN: Megfogadom
Az Éden Hotel egykori sztárja, Jabin Peti és a THA SHUDRAS frontembere — ezúttal az FMan nevű alteregóját használva — összeálltak, és megalkották a tökéletes számot az újévi fogadalmakról. Hozzáteszem, elég sajátos módon, de megtették. A Megfogadom című dalban ugyanis minden megjelenik, amit az ember az új évben elhatároz, majd általában elfelejt betartani. Van itt olyan, hogy csak balra húzom az exeket a Tinderen, nem küldök bugyis képeket a Snapchaten, stb. A vicces szöveghez egy animált lyric klip is született, melyet Újvári „Kenny” Gyula készített el. A zene és a videó itt valóban egyet alkot, érdemes rákeresni a YouTube-on!

 


A nyitóképen: Green Day (Shawglobalnews.files.wordpress.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..