home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2020.01.18.
LXXV. évf. 2. szám
Zenei hírek

James Blunt: The Truth — Ofenbach: Insane — Tamáska Gabi x Lotfi Begi: Bárhol (Lisbon Remix)

James Blunt: The Truth

A brit származású James Blunt hatodik albuma, a Once Upon a Mind nagy sikert aratott, James ugyanis visszatért ahhoz a klasszikus popstílushoz, amellyel tizenöt évvel ezelőtt megismerte a közönség a Back To Bedlam című lemezével. Az új korong tele van érzelmes dalokkal, most a The Truth című szerzemény jelent meg kislemezként. Ehhez egy klip is készült, melynek képi anyagában az énekes London utcáin rohan, miközben szól a romantikus szövegű szerzemény, melyet feleségének írt.

„Nem szeretek ilyen kliséket használni, de annyira boldog vagyok, hogy hosszú keresés után megtaláltam azt az embert, akit nem cserélnék le senkire” — nyilatkozta James a szerelméről.

 

Ofenbach: Insane

A Be Mine című debütáló sláger hatalmas nézettséget és streamelést generált a zenemegosztókon az Ofenbach duó számára. A két francia srác pedig kihasználta az ismertséget, és azóta folyamatosan ontja a slágereket, olyanokat, mint például a Katchi. Legújabb daluk, az Insane ismét egy igazi bulizós szám lett, melynek refrénjét valószínűleg milliók fogják énekelni. Az Ofenbach ezer közül is megismerhető, különleges stílusa ebben a számban is megmutatkozik. A szerzemény egy új klipet is kapott, melyben egy bulizós éjszaka ér nem akármilyen véget.


 

Tamáska Gabi x Lotfi Begi: Bárhol (Lisbon Remix)

Lotfi Begi neve először a Compact Discóban jelent meg, azóta viszont Magyarország egyik legsikeresebb producerének számít. Tamáska Gabi pedig a tavalyi X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje. A fiatal énekesnő Bárhol című slágere egy évvel ezelőtt látott napvilágot, most pedig Begi gondolta újjá.

„Tavasszal csináltunk egy közös dalt Tamáska Gabival, addigra azonban már kész volt egy általam újragondolt verzió az első slágeréből, a Bárhol című felvételből is. Májusban a Kanári-szigeteken voltunk forgatni a közös szerzeményhez, és Lisszabonban szálltunk át, ahol volt tizenkét óránk a csatlakozásig. Úgy döntöttünk, sétálunk egyet a városban. Épp a Rue Augustán mászkáltunk, amikor figyelmesek lettünk három táncos srácra. Előkaptuk a kamerát, és forgattunk egy egysnittes videót a Bárhol remixéhez. Minden annyira random történt, hogy szerintünk éppen ettől lett kifejezetten bájos az anyag” — mesélte Begi a videóról, mely május óta a fiókban hevert, mostanra azonban mindenki számára elérhető lett.

A nem mindennapi klipnemes egyszerűségével sok fiatalnak lehet inspiráció.


A nyitóképen Tamáska Gabi (cdn.nwmgroups.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..