Zenei hírek

Zenei hírek

twenty one pilots: The Hype — Conor Maynard: Not Over You — Lizzo: Tempo (feat. Missy Elliott)

twenty one pilots: The Hype

Nem könnyű az alternatív zene világában érvényesülni, ennek ellenére a mai napig vannak olyan kiemelkedő zenészek és előadók, akiknek ez mégis sikerül. Ilyen például a 2009-ben alapított, mára már Grammy-díjas zenei duó, a twenty one pilots.
 


 

A párosról tavaly októbertől lehet újból hallani, ekkor jelent meg a Trench című korongja, melynek dalai kiválóan szerepeltek és szerepelnek most is. A Jumpsuit című például évtizedes rekordot döntött akkor, amikor a Billboard alternatív listájának a csúcsára tört. Emellett a Chlorine címet viselő szám 120 milliós lejátszást generált a Spotifyon, és még sorolhatnám.

A legújabb sláger is erről a lemezről származik, mely nem más, mint a The Hype. Egy klipet is kapott, mely a YouTube-on két hét alatt csaknem 10 milliós nézettséget ért el.

 

Conor Maynard: Not Over You 

Conor Maynard egy brit énekes, aki 1992-ben született, így már korából adódóan sem meglepő, hogy a srác nemcsak zenész és énekes, hanem népszerű YouTube-er is. Ettől függetlenül koncentráljunk a zenéjére.
 


 

Conor szinte berobbant a zenei nagyok közé, amikor 2011-ben szerződött a Warner Music Grouphoz, majd egy évre rá újoncként jelölve lett az MTV egyik díjára, melyet akkor meg is nyert. Ebben az évben jelent meg az első lemeze Contrast címmel, a legsikeresebb dal róla a Can’t Say No lett. Azóta öt top 10-es dalt és egy number one albumot tudhat magáénak. Mostanra sikerült elérnie, hogy havonta átlagban 10 millióan streameljék a dalait szerte a világban. Ez főleg az olyan dalainak köszönhető, mint a Turn Around, melyet Ne-Yoval közösen készített el, a How You Love Me, melyet Hardwell-lel és Snoop Dogg-gal együtt vett fel, vagy pedig a több százmilliós streamet generáló Whenever.

A figyelmet viszont állandóan fenn kell tartani, ezért máris egy új nyári dallal állt elő, mely a Not Over You címet kapta. Conornak csaknem 10 millió követője van a YouTube-csatornáján, legújabb szerzeményét viszont alig több mint 1 millióan tekintették meg. Ez hogyan lehet?

 

Lizzo: Tempo (feat. Missy Elliott)

Lizzo, eredeti nevén Melissa Jefferson 2016-ban nyerte el a nagyközönség szívét a Coconut Oil című dalával, de már annak megjelenése előtt is olyan ismert előadókkal dolgozott együtt, mint például a Clean Bandit vagy a Bastille. Legnépszerűbb dalai közé tartozik a Spotifyon 210 milliós streamet generáló Truth Hurts és a Juice.
 


 

Legújabb száma pedig azért külön izgalmas, mert nem mással dolgozott rajta együtt, mint a legendás Missy Elliott-tal. A nem mindennapi kollaborációhoz egy látványvilágban gazdag videóklip is készült (nekem egy kicsit sok is), melyből természetesen nem hiányozhatnak az autók, a csajok, és mivel amerikai klipről van szó, a twerk sem. Na meg az a mozgalom sem, hogy a túlsúly szép...


Nyitókép: Lizzo (fotó: Studybreaks.com)

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Zene rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Zenei hírek
Zene
  • MTI
  • 2019.12.10.
  • LXXIV. évfolyam 49. szám
Zenei hírek
Zene
  • Zvekán Péter
  • 2019.12.06.
  • LXXIV. évfolyam 48. szám
Facebook

Támogatóink