home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2019.05.16.
LXXIV. évf. 19. szám
Zenei hírek

Varga Viktor: Noé — Kollányi Zsuzsi feat. Takács Nikolas: Legyek én hozzád való

Varga Viktor: Noé

Varga Viktor az a srác, aki a Csillag Születik című tehetségkutatóban bukkant fel, és ott szerzett magának országos szintű ismertséget. Azóta pedig olyan érzésem van, mintha nem tudna magával mit kezdeni. Egyszer egy reality show-ban bukkan fel exkedvesével, Cinthya Dictatorral, máskor Indiába utazik, hogy megtalálja önmagát, aztán mindig az a vége, hogy előbb-utóbb valami új dallal áll elő. Csaknem egy év kihagyás után szerzeményével a Cinthya Dictatorral való kapcsolatuk megszakítása előtt tiszteleg, és a dal egyúttal előhírnöke a Mi című lemezének.
 


 

A számról a következőképp nyilatkozott a Magneotonnak: „A döntés nehézségét tárgyalja ez a szerzemény, az utolsó pillanatokban, az özönvíz előtt. A tehetetlenség súlya és az érzelmi károk duettje. A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, melyet a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe.” A számhoz pedig klip is készült, melynek képvilágával a tartalmát erősítik. „A vizuál során arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában” — tette hozzá az énekes.

 

Kollányi Zsuzsi feat. Takács Nikolas: Legyek én hozzád való

Kollányi Zsuzsit, valljuk be, Majka dalaiból ismerjük, hiszen a rapper felvételeiben sokszor felcsendült az énekesnő hangja. Nos, Zsuzsi ezt azóta már kinőtte, hiszen saját szerzeményeket is kiad. Ismertsége növelésében véleményem szerint kulcsfontosságú volt, hogy 2018-ban szerepelhetett a Sztárban sztár című műsorban. Ott ugyanis még a szakmabeliek is meg-meglepődtek a lány teljesítményén vagy éppen jópofiságán. A műsor után már egész Magyarország tudta, hogy ki is Kollányi Zsuzsi. A kalapos Nikolas pedig egy X-Faktoros „nagy öreg”, aki sosincs teljes reflektorfényben, de mindig ott van valahol a zenepiac színpadán.
 


 

Ez a két előadó fogott össze az idén, és munkájuk gyümölcse a Legyek én hozzád való című szerelmes dal lett, mely félelmetesen musicalszagú. Ilyen számokat legutóbb Bereczkiéktől hallottunk, de oké, végül is a stílus nincs levédve. Zsuzsiék a következőképp nyilatkoztak a felvétel és a hozzá készült meseszerű animált klip kapcsán: „Ez a dal a szerelemről, az elfogadásról és az összetartozásról szól. A párommal, Attilával közösen írtuk. Ehhez szerettünk volna egy meseszerű szimfonikus zenét és egy kedves történetet, melyben szerethető figurák szerepelnek, hogy az egészen apróktól a felnőttekig mindenki számára befogadható legyen a történet. Kifejezett kérésem volt, hogy a klip záróképén a fotóalbumban ikerbabák szerepeljenek, hiszen a mi életünket is a két csodálatos kisfiunk aranyozza be napról napra.”


A nyitóképen Kollányi Zsuzsi  (Cdn.nwmgroups.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..