home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2019.03.18.
LXXIV. évf. 11. szám
Zenei hírek

​​​​​​​Jess Glynne: No One — Bebe Rexha: Last Hurrah — Marina: Handmade Heaven

Jess Glynne — No One

Jess Glynne üdítő dallal készít fel a tavaszra! A No One az énekesnő tavaly megjelent Always In Between című albumának egyik legkönnyedebb felvétele.

A brit énekes-dalszerző 2014-ben robbant be a köztudatba a Clean Bandittel közös Rather Be című slágerével, melyet később Grammy-díjjal is jutalmaztak. Rá egy évre megjelent debütáló szólóalbuma I Cry When I Laugh címmel, és több mint 2 millió példányban kelt el világszerte. Egyik eddigi legsikeresebb felvételét a Rudimentallal közös These Dayst több mint félmilliárdszor streamelték Spotifyon.
 


 

Jess néhány év alatt óriási hírnévre tett szert. Tehetségét mind a szakma, mind rajongótábora értékeli. Brit-, MTV EMA-, Ivor Novello-, MOBO-, Q- és Glamour-díj-jelölései mellett a közönség szívébe is belopta magát, a szigetországi arénaturnéjára például az összes jegy elfogyott. Az Always In Between album megjelenését ismét egy brit arénaturné követi, ahol legújabb slágerei is elhangoznak majd, mint az I’ll Be There vagy az All I Am.

 

Bebe Rexha: Last Hurrah

Új számmal állt elő az idén Grammy-díjra is jelölt énekesnő, Bebe Rexha. A track az énekes Expectations című albumát követő új nagylemez első előfutára. „A Last Hurrah a rossz szokásokról szól. Mindenkinek vannak hibái” — nyilatkozta az énekesnő. A dal elsőként élőben február 25-én a Live with Kelly and Ryan reggeli műsorában volt hallható, közvetlenül az Oscar-díj-átadó másnapján.
 


Bebe legutóbbi felvétele, a szupersztár francia lemezlovassal, David Guettával készült Say My Name zseniálisan egyesíti a latin és az elektronikus zene legizgalmasabb elemeit. A sláger hivatalos videóklipjét több mint 300 millióan tekintették meg a YouTube-on.

Az albán származású amerikai énekesnő-dalszerző számára a nemzetközi sikert a 2017-ben megjelent szólóalbum hozta meg, melyen olyan slágerek szerepeltek, mint a The Way I Are (Dance With Somebody) vagy a Meant To Be.

A Last Hurrah parádésra és szexire sikerült klipjét, mely a tökéletlenséget ünnepli, a napokban mutatták be.

 

Marina: Handmade Heaven

Négy év után első szólóanyagával tér vissza a díjnyertes popinnovátor, Marina. A többszörös platinalemezes előadó új felvételének, a Handmade Heavennek a Grammy-díjjal jutalmazott Joel Little (Lorde, Khalid, Sam Smith) a producere, a dalszerzői feladatokért pedig ismét maga Marina felelt.

A művész az elmúlt négy évet önreflexióra és valódi énjének újrafelfedezésére használta, miután huszonkét éves korától kezdve éveken át az előadói perszónáját élte. A szünet alatt MarinaBook című online blogján beszélt számára fontos témákról, mint a közösségi média vagy a mentális egészség, és újra beiratkozott az egyetemre, hogy pszichológiát tanuljon.
 


 

A brit és görög gyökerű énekesnő három top 10-es albummal büszkélkedhet, melyeken olyan slágerek találhatóak, mint a Primadonna vagy a Teen Idle. Legutóbb a Clean Bandit és Luis Fonsi közreműködésével hozta össze a Baby című táncolható, latin hangulatú slágert.


Forrás: Magneoton / Warner Music
Képek forrása: Cdn.wegow.com, Hawtcelebs.com, Celebmafia.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..