home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2018.08.02.
LXXIII. évf. 30. szám
Zenei hírek

Rudimental & Major Lazer: Let Me Live (feat. Anne-Marie & Mr. Eazi) — David Guetta & Showtek: Your Love —

Rudimental & Major Lazer: Let Me Live (feat. Anne-Marie & Mr. Eazi)

Az évek alatt egyre népszerűbb brit együttesnek, a Rudimentalnak végre új dala jelent meg, melyet az egyre ismertebb Anne-Marie-vel, valamint a nigériai dalszerzővel/énekessel, vagyis Mr. Eazivel közösen készítettek el, és mely a Let Me Live címet kapta. Major Lazer már csak hab a tortán, aki révén a szám garantáltan bejut majd a világ legmenőbb klubjaiba.
 


 

Egyébként a csapat legújabb korongja ez év szeptember 7-én jelenik meg, a címe pedig Toast To Our Differences. Egyszerűen azért, mert az utóbbi időben sokan érzik úgy, hogy jelenleg mindennél fontosabb az összetartozás és a különböző kultúrák békés együttélése.

Erről a lemezről eddig egy dal látott napvilágot, ez volt a These Days, mely pillanatok alatt hatalmas, világméretű slágerré vált. A többi közt ezt bizonyítja az is, hogy a streamlejátszások már túlszárnyalták a 330 milliót is. Az új számhoz készített klip még csak alig néhány hete van fent a YouTube-on, viszont máris meghaladta az 1 milliós megtekintést.

 

David Guetta & Showtek: Your Love

David Guetta esetében álljunk meg egy pillanatra, mivel előbb fel kell fognunk, hogy ez a csávó mennyire népszerű. Először is, nem tudok elmenni amellett, hogy Guetta sokat letagadhat a korából a fiatalos külseje miatt, ám mégis előttem a megmásíthatatlan adat, hogy kedvenc lemezlovasunk az idén ötvenéves. Igazán visszafoghatná magát egy kicsit, hiszen konkrétan annyi slágere forog, illetve olyan sok munkája van, hogy azt felsorolni is nehéz.
 


 

Kezdjük azzal, hogy jelenleg is több dalát játsszák a rádiók világszerte, és ezek többnyire a különféle toplistákon is jól szerepelnek. Itt van például a Siával közösen elkészített Flames, vagy pedig a Martin Garrix és Brooks közreműködésével létrejött Like I Do. S miközben a jobbnál jobb felvételei keményen helyt állnak a listákon, azaz hihetetlenül népszerűek, addig Guetta egy ilyen nagy DJ-től egyáltalán nem megszokott lépésre szánta el magát: két klubban is rezidens lett. Ez szinte hihetetlen egy ekkora sztár esetében. Mondjuk, nem akármilyen helyeken fogja szolgáltatni a zenét: csütörtökönként a jól megszokott „F*** Me I’m Famous” keretében játszik a Pachában, hétfőnként pedig a rendkívül népszerű Ushuaïában a legfrissebb BIG partysorozat égisze alatt tölti be a házigazda szerepét.

Az új rezidencia különleges megnyitójának kapcsán döntött úgy Guetta, hogy egy vadiúj dallal áll elő, melybe régi barátai és szerzőtársai, a holland Showtek tagjai is becsatlakoztak. A Your Love így egy igazi, új Guetta-sláger lett, mely a régi idők egy klasszikusának dallamát is tartalmazza. A producerek sajátos stílusukkal és egy igen hangzatos vokálbetéttel igazán egyedire szabták az új szerzeményt, mely vélhetően méltó és sikeres folytatása lesz a trió korábbi közös munkásságának.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..