home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2018.03.23.
LXXIII. évf. 11. szám
Zenei hírek

​​​​​​​Dua Lipa: IDGAF — Bruno Mars: Finesse (remix) [Feat. Cardi B] — Anitta & J Balvin: Downtown — Flo Rida: Hola (feat. Maluma)

Dua Lipa: IDGAF

Dua Lipa napjaink egyik kedvenc női előadója, és dalaiban főleg a kapcsolatok problematikájáról énekel — gondolom, ezért tudnak vele olyan sokan azonosulni.

Legújabb száma az IDGAF címet kapta, mely betűszó az I Don’t Give A F*ck mondatból született. Ebben a szerzeményben Lipa konkrétan melegebb éghajlatra küldi a visszavágyó exeket.

A dalhoz egy klip is készült, melynek érdekessége, hogy egyszerre két Dua Lipát látunk. Az énekesnő egyébként ennyire komplex forgatáson még sosem vett részt, ezért nagyon izgatott volt, hogy milyen is lesz a végeredmény — tudtam meg az Instagram-oldaláról.
 

 

Bruno Mars: Finesse (remix) [Feat. Cardi B]

Bátran kijelenthetjük, hogy Bruno Mars jelenleg az egyik legjobb előadó a világon. Már az elmúlt években is olyan slágereket adott ki, amelyektől akarva-akaratlanul is táncra perdült mindenki, aki csak meghallotta az ismert dallamokat. Most pedig megérkezett a Finesse, melyet Cardi B-vel közösen készített el. (Cardi B egy amerikai rapper, zeneszerző és médiaszemélyiség, aki az Instagramon tett kijelentéseinek köszönhetően vált ismertté és közkedveltté.)

Hangszerelésének köszönhetően a Finesse egyrészt visszarepít bennünket a ’80-as évekbe, másrészt azonban a jelenben tart bennünket. Egyébként a finesse szó jelentése: fortély, ravaszság.
 

 

Anitta & J Balvin: Downtown

A Downtown című dal az egyik személyes kedvencem. Hivatalos klipje már 2017 novemberében felkerült a világhálóra, viszont a média igazán csak mostanában kezdett el vele foglalkozni, illetve a kiadóházak is csak nemrég óta promotálják teljes erőbevetéssel. Ebből is látszik, hogy mennyire nehéz feladat egy dal kiadása.

Esetünkben két, hazájában nagyon ismert, spanyol nyelven éneklő, latin-amerikai előadóról van szó, név szerint Anittáról és J Balvinról. Közös klipjük megtekintéseinek száma már túlszárnyalta a 160 milliót, ami nemcsak nekik és a dalnak köszönhető, hanem a ’40-es évekbeli, párizsi kaszinók elegáns világát idéző vizuális élménynek is.
 

 

Flo Rida: Hola (feat. Maluma)

Flo Rida több mint tíz éve ontja az olyan világslágereket, mint a Right Round, a Club Can’t Handle Me, a Good Feeling, a Wild Ones, a Whistle, az I Cry, a G.D.F.R. vagy a Low.

Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, olyanokkal, mint Pitbull, Olly Murs, David Guetta, Nicki Minaj, Jason Derulo vagy Sia. Ezúttal is biztosra akart menni, ezért legújabb dalában, a Hola címűben, az egyre ismertebb kolumbiai szépfiúval, Malumával működött együtt.

A hivatalos klip megtalálható a videómegosztón, és máris átlépte a 100 milliós megtekintést.


A nyitóképen: Dua Lipa (Billboard.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..