home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zárókonferencia
(sZs)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám

December 12-én a városháza dísztermében tartották meg az Európai Unió IPA — határon átnyúló együttműködési programja keretében megvalósuló projektum zárókonferenciáját.

A Szerbia Útjai Közvállalat és a magyarországi KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. által kivitelezett projektum a Stratégiai zaj- és levegőtérkép készítése a magyar—szerb határszakaszon és a határátkelőhelyhez vezető utak környezetében címet viselte. Konkrét céljai között szerepelt a többi közt meghatározni azokat a területeket — és azoknak a lakosoknak a számát —, amelyeket az EU irányelveiben előírt határértékeket meghaladó zaj- és levegőszennyezettségi szint érint, valamint a szennyezettségi szint csökkentését megcélzó tervek kidolgozása, adatok gyűjtése. A zárókonferencián Tomislav Veljković, Szabadka város polgármester-helyettese köszöntötte az egybegyűlteket, majd Zoran Drobnjak, a Szerbia Útjai Közvállalat vezérigazgatója, valamint Biljana Vuksanović, a Szerbia Útjai Közvállalat stratégiai, tervezési és fejlesztési igazgatója is felszólalt, továbbá prof. dr. Vörös Attila (Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.), Kende Gábor (Balcon Tanácsadó Kft.), aki ismertette a projektumot, Đorđe Mitrović (Szerbia Útjai Közvállalat), Miksztai Péter (Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.), Naser Mostafa (MHM Projekt), Csunderlik László, Papp Bálint (Akusztika Kft.), Kanász-Szabó Ervin (Környezettan Kft.).

A konferencia közös ebéddel és sajtótájékoztatóval zárult.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..