home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zarándoklat Budapestre
2015.06.02.
LXX. évf. 22. szám

A Keresztény Értelmiségi Kör háromnapos budapesti zarándoklatot szervez szeptember 18-ától. A vajdasági zarándokok idegenvezető kalauzolásával elsőként a Parlamentbe látogatnak el, majd a bazilikába, és megtekintik a Szent Jobbot.

A pénteki szentmisét a Sziklakápolnában tartják. A zarándokok másnap a Mátyás-templomot keresik fel, ahol misén vesznek részt, majd ellátogatnak a Budapesti Történeti Múzeumba, és sétát tesznek a várban, a Halászbástyán és a Várkert Bazárban. Délután, a Hősök tere és Vajdahunyad várának megtekintése után ellátogatnak a Jáki kápolnába, majd a Városligetbe.

Az utazás utolsó napjának programja: séta a Duna-korzón, szentmise a Szent Mihály-templomban, és a belvárosi templom megtekintése.

A zarándokok autóbusza Óbecséről indul, és a Tisza mentén, Zentán, illetve Szabadkán áthaladva érkezik Budapestre, és ugyanezen az útvonalon is tér vissza.

A háromnapos út ára 110 euró dinárellenértéke (viteldíj, két szállodai éjszakázás, teljes ellátás péntek estétől hazaindulásig, belépőjegyek, idegenvezetés).

Jelentkezni június 19-éig lehet, minden munkanapon 8 és 14 óra között a 024/552-539-es telefonszámon, a KÉK irodájában vagy a kek@tippnet.rs e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..