home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zarándoklat
2016.03.10.
LXXI. évf. 10. szám

Az erdélyi Máriaradnára szervez egynapos zarándoklatot a Keresztény Értelmiségi Kör. Az Arad megyei Mária-kegyhelyet 2016. április 16-án, szombaton látogatják meg.

A szentmise után megtekintik a ferences templomot, majd a kora délutáni órákban a közeli Lippára, a középkori ortodox Nagyboldogasszony-templomba látogatnak. Estefelé indulnak vissza, és útközben meglátogatják II. Lipót császár leányának sírhelyét. A zarándoklatról bővebb információ a KÉK-irodában a 024/552-539-es telefonszámon, a kek@tippnet.rs e-mail-címen vagy a helyi csoportok vezetőinél kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..