home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
XXI. Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozó
2016.04.14.
LXXI. évf. 15. szám

Értesítjük óvodapedagógusainkat, művelődési egyesületeinket és a szülőket, hogy a XXI. Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozóra 2016. május 18-án, szerdán kerül sor Kishegyesen. A találkozón részt lehet venni az óvodás korosztály érdeklődésének megfelelő színjátékkal, népi gyermekjátékokkal, mesemondással — műfaji és tematikus megkötés nélkül.

Jelentkezni csak írásban lehet. Fel kell tüntetni a darab címét, a felkészítő nevét, az előadás időtartamát, amely nem haladhatja meg a 10 percet, valamint a gyermekek és a kísérők számát.

Jelentkezési határidő: 2016. május 5-e.

Tájékoztatás a 024/730-430-as telefonszámon, a 063/89-03-590-es mobilszámon, illetve a szoketanna@gmail.com e-mail-címen kapható.

A találkozó nem versenyjellegű, célja a tapasztalatcsere, a pedagógiai segítségnyújtás és az együttlét. Mindenkit szeretettel várnak az egyesület kishegyesi tagjai. Fő szervező a Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete.

Cím:
VMÓE — Dr. Szőke Anna
24321 Kishegyes
József Attila u. 39.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..