home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Vučić: Lesz elég mindenből, ne dőljenek be az álhíreknek
(Pannon Rtv)
2022.03.04.
LXXVII. évf. 9. szám
Vučić: Lesz elég mindenből, ne dőljenek be az álhíreknek

Szerbia nincs semmilyen háborúban, és nem is lesz. Az ország meg fogja őrizni a békét és a stabilitást – mondta Aleksandar Vučić szerb államfő Instagram-oldalán közzétett videóüzenetében.

Felkérte Szerbia polgárait, hogy ne dőljenek be az olyan trükköknek és provokációknak, amelyek azzal kapcsolatosak, hogy nem lesz elég kőolaj, kőolajszármazék, és nem lesz elegendő élelem.

Aleksandar Vučić, elnök, Szerbia: „Lesz elég élelem, elég benzin, lesz mindenből, ami kell a jövőben, mert erről a felelős és komoly szerb állam gondoskodott. Így nem kell rohanni sehova, nem kell különösebben keresni semmit. Viselkedjen mindenki normálisan, mint minden másik nap, mert megőrizzük a békét, és meglátjuk, hogyan fejlődik hamarosan a szerb gazdaság. Köszönöm a tiszteletet, és köszönöm a szerb államba vetett hitet. Éljen Szerbia!”


Aleksandar Vučić (forrás: rts.rs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..