home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vörös riasztás Bánátban a viharos szél miatt
Pannon RTV
2020.12.07.
LXXV. évf. 49. szám
Vörös riasztás Bánátban a viharos szél miatt

A vörös figyelmeztetés akkor érvényes, ha az időjárás kivételesen veszélyes az emberéletre és az anyagi javakra.

A vörös figyelmeztetés akkor érvényes, ha az időjárás kivételesen veszélyes az emberéletre és az anyagi javakra.

Dél-Bánátban különösen erős, orkán erejű széllökések lehetnek - közölte a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Ma 100, de akár 140 kilométer/órás erősségű is lehet egy-egy széllökés.

Narancssárga riasztás van érvényben a Morava völgyében, sárga pedig Bácskában, Szerémségben és Belgrádban.

A következő napokban sem csitul jelentősen a szél. Az előrejelzések szerint egészen csütörtökig számíthatunk erős széllökésekre.

Az időjárási körülmények miatt óvatos vezetésre inti a sofőröket a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség, különösen a nagyobb járművek, teherautók vezetőinek kell figyelmesebben haladniuk.

Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég ma Vajdaságban, néhol eshet is az eső, de késő délutánra rövid időre kisüthet a nap. Az előrejelzések szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 fok körül alakul, az esti órákban viszont 3 fokra hűl le a levegő. Kedden hasonló idő várható, azonban valamennyivel naposabb időre számíthatunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..