home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Vízre van legnagyobb szükségük
Polgári Értékek Központja
2015.07.02.
LXX. évf. 26. szám
Vízre van legnagyobb szükségük

A Polgári Értékek Központja (Centar građanskih vrednosti – CGV) nevű polgári egyesület a klein house-szal karöltve szombaton és vasárnap (július 4-én és 5-én) gyűjtést szervez a Szabadkán tartózkodó menekültek részére.

A segélygyűjtési akciót a klein house social bar & art galery (Szabadka, Strossmayer utca 9.) termében tartjuk meg a két hétvégi napon 10 és 19 óra között.

Kérjük a polgárokat, szervezeteket és cégeket, hogy csatlakozzanak az Afganisztánból, Szíriából, Irakból és egyéb, háború sújtotta területekről menekülő, ideiglenes vendégeink számára vizet és élelmet gyűjtő kezdeményezésünkhöz. Segítsük a túlélésüket!

Legnagyobb szükségük vízre és élelemre van: kenyérre, konzervre, joghurtra, szalámira (ami nem sertéshúsból készült), zöldségre, gyümölcsre… Bármi megfelel, ami azonnal fogyasztható. Ezen kívül fájdalomcsillapítóval, kötszerrel, fertőtlenítő- és tisztálkodási szerekkel is sokat tudunk segíteni, ahogy lábbelivel és ruhaneművel is.

Az összes adományt a Kelet-Európai Misszió (Istočnoevropska misija) aktivistájának, Varga Tibornak továbbítjuk. Ő fogja szétválogatni és eljuttatni azoknak, akiknek a segítségünkre és az emberségünkre most legnagyobb szükségük van.

Az akció támogatói:

Magločistač (Ködoszlató) hírportál
Inicijativa mladih za ljudska prava u Subotici
(Szabadkai ifjúsági kezdeményezés az emberi jogokért)
Második Nyilvánosság Facebook-csoport
Mosolyogj Szabadkára civil szervezet
Authentic Vojvodina polgári egyesület

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..