home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Visszatért az Irie Maffia
Z. P.
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám
Visszatért az Irie Maffia

Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának tartott Irie Maffia — három év szünet után — az idén új lemezzel jelentkezett, Nagyon jó lesz címmel. A várt siker nem maradt el, hiszen a két hétre ingyenesen elérhetővé tett albumot mintegy 40 ezer rajongó töltötte le.

Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának tartott Irie Maffia  —  három év szünet után  —  az idén új lemezzel jelentkezett, Nagyon jó lesz címmel. A várt siker nem maradt el, hiszen a két hétre ingyenesen elérhetővé tett albumot mintegy 40 ezer rajongó töltötte le.
A kiadvány egyik kiemelkedő dala a Fever In Her Eyes című szerzemény, amely tipikus, Sena és Columbo énekével felspécizett, lendületes, funkos darab, s a zenész és rajongója közötti szerelem beteljesüléséről szól. A dalhoz hamarosan elkészül a videoklip is, amelyben a főszerepet Szekér Ádám gitáros játssza majd.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..