home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Virágzó rózsafa a teadélutánon
k-ko
2009.03.04.
LXIV. évf. 9. szám
Virágzó rózsafa a teadélutánon

A muzslyai Nők Klubja az idén is megtartotta a hagyományos farsangi teadélutánját. Palatinus Aranka elnök asszony elmondta: a vendégek Tóbáról, Újvidékről, Magyarcsernyéről, Beodráról, Szenttamásról, Becséről, Erzsébetlakról, Lukácsfalváról, Tordáról, Magyarittabéról, valamint Nagybecskerek...

A muzslyai Nők Klubja az idén is megtartotta a hagyományos farsangi teadélutánját. Palatinus Aranka elnök asszony elmondta: a vendégek Tóbáról, Újvidékről, Magyarcsernyéről, Beodráról, Szenttamásról, Becséről, Erzsébetlakról, Lukácsfalváról, Tordáról, Magyarittabéról, valamint Nagybecskerekről, a Žarko Zrenjanin és a Bagljas helyi közösségből érkeztek.
Az összejövetelen javában folyt a barátkozás, a társalgás, a ''merészebb” hölgyek pedig maszkokba bújva próbálták elűzni a telet. A három legszebb jelmezt a zsűri díjazta is, a nyertesek ajándékáról az Ormai aranyműves gondoskodott. Első díjjal egy cigányasszonynak öltözött hölgyet, Szűcs Danicát jutalmazták, aki Nagybecskerekről érkezett. A szervezők süteménnyel, teával, tejjel, dobostortával kedveskedtek vendégeiknek, és természetesen gazdag tomboláról is gondoskodtak részükre. A jó talpalávalót ezúttal is Palatinus Ervin szolgáltatta.
Kocsis Erzsébet az idén a rózsafa szerepében mutatkozott be -- nem is kis sikerrel: a második díjat érdemelte ki. Mint mondta, 75 szál rózsát varrt fel a zöld ruhaanyagra, melyre leveleket is kreált. Nem kis munka volt, de megérte! Erzsébet egyébként minden évben különleges maszkba bújik, melyek mindegyikét saját kezűleg készíti el. Hozzátette, az iskolás gyerekek időnként kölcsönkérik egy-egy jelmezét, de azt is tervezi, hogy kiállítást rendez ezekből az öltözékekből.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..