home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Virágpompa az óbecsei városközpontban
Szilágyi Edit
2021.04.28.
LXXVI. évf. 17. szám
Virágpompa az óbecsei városközpontban

A háromnaposra tervezett, Óbecse főterén felállított virágpiacon, mely április 27-én a Biber Polgári Társulás, a turisztikai iroda és az önkormányzat támogatásával jött létre, az érdeklődők több mint 60 kiállító termékeit csodálhatták meg.

A kiállítók nemcsak a környék településeiről érkeztek, hanem Szerbia távolabbi városaiból is. Kérdésünkre elmondták, hogy a turisztikai iroda honlapján tájékozódtak a lehetőségről, de több olyan személy is volt, aki az óbecsei virágpiacot rendszeresen látogatja. Mint hangsúlyozták, itt jó feltételek között, szép helyen, barátságos vásárlókkal találkoznak, ezért szívesen járnak vissza.

A főszerep, mint mindig, így a 14. alkalommal megszervezett rendezvényen is, a virágé, de gyógy- és fűszernövényben, illatos háziszappanban sincs hiány. Ezenkívül a standokon édesség, finom házi pálinka, méz, mártás, krém, valamint az elmaradhatatlan kürtőskalács várja az érdeklődőket. A virágok mellett szépen megférnek a kerti szerszámok, kis gépek, kézimunkák, gyermekjátékok, a fafaragók ötletes alkotásai, de a könyv és az ékszer is.

A kiállítók egy kicsit félve várták a rendezvényt, aggódtak a szeszélyes időjárás miatt. Az első napon eső fogadta őket, másnap pedig az eladásra szánt termékeket a szél tépázta, és a sötét égbolt árnyékolta be, de a látogatók és a vásárlók nem maradtak el a piacról. 

Vásárolni még április 29-én, csütörtökön is lehet. A jelenlévők abban reménykednek, hogy éppen a harmadik nap lesz a legjobb, mert végre kisüt a nap, és teljes szépségükben mutatkozhatnak meg a szebbnél szebb növények.

Fényképezte: Szilágyi Edit

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..