home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Világos Adriana junior világbajnok lett gerelyhajításban
Pannon RTV
2022.08.03.
LXXVII. évf. 31. szám
Világos Adriana junior világbajnok lett gerelyhajításban

A kishegyesi fiatal atléta gerelyhajításban 63 méter 52 centiméteres új országos ifjúsági csúccsal győzött a kolumbiai Caliban folyó U-20-as Atlétikai Világbajnokságon.

Eredménye, amelyet a második versenynapon itteni idő szerint mára, szerdára virradó éjjel ért el, egyúttal új U-20-as világbajnoki versenycsúcs is. Adriana legjobb eredményét a harmadik sorozatban érte el, ezen kívül még három 60 méter feletti dobása volt, ami igazolja a 18 éves sportoló kivételes tehetségét és mezőnybeli fölényét.

A második helyezett kolumbiai versenyző 57 méter 84, a harmadik helyezett pedig 55 méter 11 centimétert ért el. A versenyen a magyar Kövér Fanni 54 méter 38 centiméteres eredménnyel ötödik lett.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..