home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Videokonferenciát szervezett az Európai Tanács az új koronavírustörzs miatt
Pannon RTV
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Videokonferenciát szervezett az Európai Tanács az új koronavírustörzs miatt

A pénteken felfedezett vírustörzs gyorsabb terjedése aggodalmat váltott ki az Európai Unió vezetésén belül.

Videokonferenciát szervezett az Európai Tanács az újonnan felfedezett koronavírustörzs miatt. A megbeszélésen az Európai Unió tagállamainak vezetői megvitatták az új vírustörzzsel kapcsolatos információkat, illetve a lehetséges újabb intézkedések bevezetését terjedésének megállítása érdekében. Habár az uniós intézmények dolgozói hivatalosan pénteken már megkezdték a karácsonyi szabadságukat, és az illetékesek elutaztak Brüsszelből, az új koronavírustörzs terjedése miatt tárgyalást folytattak egymással online formában. Erre azért volt szükség, mert a pénteken felfedezett vírustörzs, és annak gyorsabb terjedése aggodalmat váltott ki az Európai Unió vezetésén belül. Az új vírustörzs megjelenése miatt egyébként már több ország megtiltotta az Egyesült Királyságból induló utasszállító repülők fogadását.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..