home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Videó- és fotópályázat Kárpát-medencei és diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére
2020.12.04.
LXXV. évf. 49. szám
Videó- és fotópályázat Kárpát-medencei és diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére

A Rákóczi Szövetség pályázatot hirdet Kárpát-medencei, valamint a diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére a karácsonyi, újévi és farsangi ünnepkörök színes bemutatására.

A pályázat célja, hogy a diákok bemutassák a téli időszak helyi magyar szokásait, ezzel erősítve a Nemzeti Összetartozás Évében, hogy minden régiónak megvannak a saját hagyományai, tradíciói, amit a fiatalok tisztelnek és őriznek.  A nyertes pályázók elektronikai eszközökre fordítható pénznyereménnyel gazdagodnak.

A Szövetség eddigi legnagyobb felkínált nyereményével szeretné ösztönözni a középiskolásokat és egyetemistákat, hogy színes és izgalmas módon mutassák be a közelgő ünnepek világát és helyi szokásaikat. 2020. december 3. és 2021. január 31. között lehet videóval és fotóval nevezni a www.rakocziszovetseg.org oldalon.

A felhívás az alábbi linken érhető el.

A pályázat népszerűsítő videója az alábbi linken érhető el:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..