Vidám hangulatban telt a gyermekhét Muzslyán

Vidám hangulatban telt a gyermekhét Muzslyán

„A gyermek joga ne sérüljön soha" mottóval rendezték meg az idei gyermekhetet. A hagyományos esemény a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában, a Hófehérke és a Tücsök Óvodákban színvonalasan és vidám hangulatban telt.


A szerző felvételei

Az iskola és az óvoda munkatársai — a szülőkkel és nagyszülőkkel karöltve — kreatív programokkal kedveskedtek a legfiatalabbaknak. Az egyhetes esemény alatt a tanintézmény diákjai — a többi közt — részt vettek néhány ötletes műhelymunkában, kirándultak, jótékonykodtak, valamint tehetségbemutató- és futóversenyt is rendeztek.

A Hófehérke Óvodában a rendezvénysorozat a gyermekek jogainak ismertetésével és barátkozási nappal kezdődött, majd a kicsinyek a szülőkkel, a nagyszülőkkel, rokonokkal és barátokkal együtt alkottak, kézműveskedtek, ügyeskedtek és játszottak.

A Muzslyai Amatőr Képzőműveszeti Klub (MAKK) tagjai egy rendhagyó képzőművészeti-órát szerveztek a helybeli, illetve a település szomszédságában levő Tücsök Óvoda magyar tagozatos növendékeinek. A gyermekhét végén kirakodóvásárt is szerveztek.


Még több kép!▼

Képgaléria

Cikkünk további képei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Vidám hangulatban telt a gyermekhét Muzslyán
Bánáti Újság
  • Bacsik Lőrinc Natália
  • 2020.02.16.
  • LXXV. évfolyam 6. szám
Facebook

Támogatóink