home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vidám hangulatban telt a gyermekhét Muzslyán
Borbély Tivadar
2019.10.11.
LXXIV. évf. 41. szám
Vidám hangulatban telt a gyermekhét Muzslyán

„A gyermek joga ne sérüljön soha" mottóval rendezték meg az idei gyermekhetet. A hagyományos esemény a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában, a Hófehérke és a Tücsök Óvodákban színvonalasan és vidám hangulatban telt.


A szerző felvételei

Az iskola és az óvoda munkatársai — a szülőkkel és nagyszülőkkel karöltve — kreatív programokkal kedveskedtek a legfiatalabbaknak. Az egyhetes esemény alatt a tanintézmény diákjai — a többi közt — részt vettek néhány ötletes műhelymunkában, kirándultak, jótékonykodtak, valamint tehetségbemutató- és futóversenyt is rendeztek.

A Hófehérke Óvodában a rendezvénysorozat a gyermekek jogainak ismertetésével és barátkozási nappal kezdődött, majd a kicsinyek a szülőkkel, a nagyszülőkkel, rokonokkal és barátokkal együtt alkottak, kézműveskedtek, ügyeskedtek és játszottak.

A Muzslyai Amatőr Képzőműveszeti Klub (MAKK) tagjai egy rendhagyó képzőművészeti-órát szerveztek a helybeli, illetve a település szomszédságában levő Tücsök Óvoda magyar tagozatos növendékeinek. A gyermekhét végén kirakodóvásárt is szerveztek.


Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..